Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Общество

Вземи в gLOG
06 Февруари 12, 11:47 / Автор: Symmetric Communication
До всички млади художници в България
Остават 7 дни до крайния срок за участие в Международния конкурс за детска рисунка на тема „Зелени общности”
Младите жудожници на България имат още само седмица, за да се включат в 21-вия Международен конкурс за детска рисунка «Рисувай за планетата», посветен на темата «Зелени общности». Чрез картините си децата, които желаят да участват в него, трябва да ни покажат какво не харесват и какво ги натъжава в околната среда – нашите общности, градове, гори, океани или въздухът, който дишаме, но най-вече да покажат какво искат да видят около себе си, около нас – какви са техните желания и дали те са свързани с опазването на околната среда.

Крайният срок за получаване на рисунките е 10-ти февруари 2012 година.
Всички деца на възраст между 6 и 14 години (които да не са навършени до 5-ти юни 2012 година) могат да изпратят картините си в офиса на Байер България, ул. Резбарска 5, София 1510, За конкурса „Рисувай за планетата”.

Рисунките трябва да бъдат във формат А4 или А3, да са нарисувани на хартия с материали по желание на детето. Отзад на картината трябва да са посочени име и фамилия на детето, възраст, адрес, телефон за контакт и и-мейл адрес.

Картините не трябва да са участвали в други състезания и конкурси.
Избраните произведения ще бъдат изложени в една от централните галерии на открито в град София през октомври и ще могат да бъдат видени от всички жители и гости на града.

За конкурса

Международният конкурс за детски рисунки е основан през 1991 година, организиран от Програмата за опазване на околната среда на Обединените нации (UNEP) и Байер. В миналогодишното издание на конкурса участваха 600,000 деца от 98 страни от цял свят. За първа година 8 годишната Елица Ганева от Пазарджик е сред децата, получили 5-та награда на конкурса.

За Контакти: Symmetric Communication

Източник: Symmetric Communication

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1107