Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Бизнес и икономика

Вземи в gLOG
10 Февруари 12, 14:28 / Автор: Комуникационна агенция PRoWay
ИНТЕРПРЕД - Световен търговски център София бе домакин на първото професионално изложение HR Industry 2012
Над 400 мениджъри и специалисти от HR индустрията представиха услуги и продукти за управление на човешките ресурси
10.02.2012 г., София. ИНТЕРПРЕД-СТЦ София се превърна в център на дискусии и срещи за специалистите по управление на човешките ресурси на 9 февруари 2012 г. по време на професионалното изложение HR Industry 2012. То бе организирано от JobTiger, кариерен уеб сайт и компания за подбор на персонал, и JBF – Mastering Project Management, а ИНТЕРПРЕД-СТЦ София бе организационен партньор на събитието.

„HR Industry 2012 е изключително важно събитие за HR бизнеса и за компаниите и организациите, които работят с него“, заяви при откриването Светлозар Петров, управител на JobTiger. „Щастлив съм, че днес тук са почти всички колеги и компании, които професионално работят в HR сектора“, добави той.

През целия ден в зала „София“ на ИНТЕРПРЕД-СТЦ София представители на водещите професионални HR компании провеждаха срещи и представяха своите услуги на посетителите на изложението. По същото време в залите „Бургас“ и „Русе“ на Световния търговски център се провеждаха паралелни събития, насочени към актуални теми на професията HR – управление на промяната, интегрирани решения за международна мобилност на персонала, повишаване на интереса към компанията и привличане на подходящи кандидати, усъвършенстване на човешкия потенциал, диагностика на организационната ефективност и др.

Всеки от участниците в изложението получи като подарък екземпляр от специално подготвения каталог на HR индустрията за 2012 г.

Повече за събитието може да откриете на http://hrindustry.bg, а видео репортажи на http://jobtiger.tv/.

За ИНТЕРПРЕД-СТЦ София

ИНТЕРПРЕД-СТЦ София разполага с модерен конферентен център със 7 зали и отлични технически условия за провеждане на всякакъв тип събития. Компанията отдава под наем офиси, конферентни зали, паркинги, организира бизнес срещи и търговски мисии. ИНТЕРПРЕД-СТЦ София предоставя всички модерни услуги за съвременния бизнес на високо световно ниво, съгласно приетите стандарти на Асоциацията на Световните Търговски Центрове, както и в съответствие с изискванията на местни браншови организации, на които е член.

www.wtcsofia.bg

За допълнителна информация:

Стоян А. Стоянов
Partner&PR Manager

PRoWay Communications Agency

Моб. тел.: + 359 (879) 646 648
+ 359 (888) 889 811
E-mail: stoyanov@proway.bg


Източник:

Комуникационна агенция PRoWay

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1346