Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Търговия

09 Февруари 12, 18:38 / Автор: Roda
Chef Живко готви вкусно и здравословно пред 100 ценители на кулинарията
Готварското му шоу в мегамаркет Roda се превръща в традиция
На 4 февруари мегамаркет Roda в София отново стана център на кулинарията. Chef Живко, станал известен с участието си в телевизионното шоу “Lord of the Chefs”, за трети пореден път прикова вниманието на ценителите на добрата храна като приготви на живо свои вкусни и здравословни специалитети.

Пред близо 100 посетители на магазина той приготви четири впечатляващи ястия - пилешки хапки със зеленчуци и ананас на тиган, поднесени в истински ананас; сочни вратни пържоли, изпечени за по-малко от 10 минути в 28-сантиметров тиган Делимано, зеленчуков омлет със соев сос и сметана и пилешко в сладко-кисел сос, приготвено в Уок Делимано.

Chef Живко демонстрира и свои рецепти за здравословни зеленчукови и плодови сокове, които се приготвят бързо и лесно със сокоизстисквачката Делимано Пауър Джусър Експерс. Сред тях се открояваха богатите на витамини комбинации от краставици, домати и целина, както и от ябълка, портокал и киви.
Всички посетители на мегамаркет Roda имаха възможност да се включат в готвенето, а след това да дегустират всичко, приготвено от атрактивния готвач в екосъдовете с марката Делимано.

До 26 февруари клиентите на магазини Roda ще получават стикери за настоящата лоялна програма. Със събраните стикери те ще могат да закупят с 50% отстъпка керамични съдове за екологично готвене с марката Делимано, професионални керамични ножове Kyocera от серията Делимано, предпочитани от професионалните готвачи в цял свят, както и електрическа сокоизстисквачка Пауър Джусър Експрес. Програмата за лоялни клиенти е част от цялостната политика на Roda да предлага високо качество на много изгодни цени.

За Контакти: Symmetric Communication

Източник: Symmetric Communication

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

6.0787