Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Техника

Вземи в gLOG
14 Февруари 12, 13:44 / Автор: LG
ЕДУАРД НОРТЪН И ДАРИЯ УЕРБОУИ ПРЕДСТАВЯТ СМАРТФОНА LG PRADA 3.0
LG и PRADA обявиха, че Едуард Нортън и Дария Уербоуи са лицата на глобалната комуникационна кампания (заснета от британския моден фотограф Дейвид Симс) за представянето на най-новия смартфон LG PRADA 3.0. Това е третият телефон в рамките на партньорството между двете компании и моделът представлява истински подвиг по отношение на дизайна.
София, 14.02.2012 - LG и PRADA обявиха, че Едуард Нортън и Дария Уербоуи са лицата на глобалната комуникационна кампания (заснета от британския моден фотограф Дейвид Симс) за представянето на най-новия смартфон LG PRADA 3.0. Това е третият телефон в рамките на партньорството между двете компании и моделът представлява истински подвиг по отношение на дизайна.

LG PRADA 3.0 се предлага на българския пазар от днес, 14 февруари и първоначално ще бъде наличен в мрежата на М-Тел.

Кампанията е с участието на известния американски актьор Едуард Нортън, който има забележителна филмова кариера в заглавия като Първичен страх, Американска история Х, Небесно царство и Боен клуб. Освен това той играе в още много други филми и се изявява като сценарист и режисьор, който допринесе за успеха на филми като Невероятният Хълк. Негов партньор в кампанията е световноизвестният модел от украинско-канадски произход Дария Уербоуи. Дария е сред най-разпознаваемите модели в света и често работи за PRADA и други водещи модни къщи.

И двете лица въплъщават основните ценности, определящи смартфона LG PRADA 3.0 – красив външен вид и изключителни възможности. Двете звезди са се доказали в своите професионални сфери и се отличават със стил и качества. Нортън има номинации за наградата Оскар за най-добър актьор, а Уербоуи държи рекорд за това, че е открила и закрила най-много модни ревюта в рамките на един сезон. Тя също така е сред най-високо платените модели през последните няколко години.

Д-р Йонг Сеок Парк, президент и изпълнителен директор на LG Mobile Communications Company коментира: „LG има удоволствието да работи заедно с тези талантливи и успели личности за представянето на новия смартфон. Те олицетворяват същината на LG PRADA 3.0, като демонстрират едновременно стил и качества и ще вдъхнат живот на този невероятен смартфон”.

Г-н Нортън добави: „За мен е истинско удоволствие да си партнирам с PRADA и LG – две световни марки с безупречна репутация, която се дължи на това, че те се отличават като изключително иновативни и успешни в сферите, в които се развиват”.

LG PRADA 3.0 съчетава отличителния стил на PRADA с иновативната технология на LG и предлага най-яркия дисплей в света, който е и един от най-големите, с размер 4.3 инча и яркост от 800 нита. С дизайн, който следва философията на PRADA за изчистеност и елегантност, телефонът разполага със сензорен екран с гланцирана повърхност и гръб със запазената марка на PRADA - шарка Saffiano, като всички елементи са завършени в класическия черен цвят. Всеки детайл е създаден с мисълта за изискан и същевременно опростен вид, а в допълнение телефонът включва и познатата технология LG Floating Mass Technology, благодарение на която тънкият само 8.5 мм смартфон изглежда дори още по-тънък. Ролята на финален завършек играят дискретните физически бутони, които перфектно допълват луксозния дизайн

Едновременно функционален и красив, смартфонът LG PRADA 3.0 работи с 1.0 GHz двуядрен процесор с двуканална архитектура, които осигуряват безупречната работа на устройството. Освен това моделът поддържа двубандовa връзка и Wi-Fi, като по този начин позволява бързо и безпроблемно сърфиране в интернет, дори в движение.

Първият мобилен оператор, който ще предложи LG PRADA 3.0. на българския пазар е М-Тел, а до броени седмици моделът ще се появи и в търговската мрежа на други мобилни оператори, както и в избрани магазини за мобилни комуникации.

###

История на сътрудничеството между PRADA и LG
В резултат на сътрудничеството между PRADA и LG, което започна през 2006 година, бяха създадени два първокласни телефона, представени през 2007 и 2008 година. Партньорството е фокусирано върху ключови компоненти на смартфона, които включват от софтуер и потребителски интерфейс до дизайн и опаковка.

Телефонът LG Prada 1.0 е един от първите мобилни телефони, създадени от модна къща и постига неизмерим успех, като продажбите на устройството надхвърлят един милион броя. Първокласното устройство комбинира последните за времето си технологии с дизайн, въплъщаващ превъзходен стил. Като потвърждение за мястото му в историята на дизайна, телефонът LG PRADA 1.0 е част от постоянните експозиции на Музея за модерно изкуство в Ню Йорк (MoMA) и Музея на съвременното изкуство в Шанхай (MOCA).

Предишните модели телефони LG PRADA бяха революционни и по отношение на технологиите, които предложиха на потребителите. LG PRADA 1.0 беше първият в света телефон със сензорен екран, а PRADA 2.0 предложи мобилно изживяване от нов вид. Моделът се предлага с уникален часовник с Link технология, която позволява лесна идентификация на повикването, лесен достъп до SMS-и, история на повикванията, блокиране на повиквания и управление както от аксесоара на телефона, така и от телефона на аксесоара.

За PRADA
PRADA S.p.A. - HKSE stock code 1913 – е една от водещите марки в сектора на модни луксозни стоки. Компанията работи активно с марките Prada, Miu Miu, Church’s и Car Shoe, за да произведе и предложи на пазара висококачествени чанти, кожени изделия, обувки, облекло и аксесоари. Освен това, групата развива дейност в парфюмерийниясектор и производството на очила като работи по лиценз. Нейните продукти се предлагат в повече от 70 страни в целия свят, чрез 345 собствени магазина до 31 юли 2011 година и мрежа от избрани магазини за луксозни стоки.

За LG Electronics, Inc.
LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) е световен лидер и технологичен иноватор в областта на потребителската електроника, мобилните комуникации и домакинските електроуреди. В компанията работят повече от 93 000 души в над 120 представителства по целия свят. LG Electronics се състои от 4 бизнес подразделения – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance and Air Conditioning and Energy Solution – с продажби в световен мащаб от 55,8 трилиона корейски вона (48.2 милиарда щатски долара) към края на 2010 г. Компанията е водещ световен производител на плоскоекранни телевизори, аудио-визуална техника, мобилни телефони, климатици и перални машини. LG подписа дългосрочен договор, с който стана Глобален Партньор и Технологичен Партньор на Formula 1™. Като част от това изключително партньорство, LG придоби ексклузивни маркетингови права като официален доставчик на електроника, мобилни телефони и процесори на данни за това глобално спортно събитие. За повече информация: www.lge.com/bg

За LG Electronics Mobile Communications Company
LG Electronics Mobile Communications Company е водеща световна компания в мобилните комуникации. Със своите авангардни технологии и иновативни възможности за дизайн, LG създава мобилни телефони, които осигуряват оптимално мобилно изживяване на потребителите по целия свят. За повече информация: www.lge.com/bg

Източник: LG

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.1081