СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Гурме

14 Февруари 12, 13:00 / Автор: http://hranaotklasa.bg/
„ХРАНА ОТ КЛАСА“ - тя се грижи за вас, а вие се забавлявате!
„ХРАНА ОТ КЛАСА” е замислена като платформа на която хората да вярват!С една дума - иновативен бранд храна. Нейните продукти няма да се сливат с другите по вкус, качество и визия. Кои са те - скоро предстои да видите! Основните признаци, по които оценяваме и подбираме производителите са свързани с безопасност при производството, качество на продуктите, удовлетвореност на клиентите, пълни лабораторни изследвания и още над 250 критерия за изпълнение.
Тя е специална, отбрана и много класна.Тя е нещото, без което не можете и което искате да опитвате всеки ден. Тя носи удоволствие и ви прави щастливи, вас и цялото семейство.

Понякога е много сладка, понякога може и да горчи, ако я предизвикате, става и лютива. Тя е още загадка, но скоро ще се появи и ще зарадва всички вас. И за да дойде при вас и на вашата трапеза, тя ще иска единствено да й имате доверие и така ще ви помага - да пазарувате приятно, да хапвате вкусно и да се забавлявате всеки ден!

Коя е тя? Спокойно, проверена е от специалисти, ще се грижи за вас при условие, че се научите и вие да се грижите са себе си. Ще идва стъпка по стъпка с нейните приятни изненади за всички вас - потребителите. За мъжете ще бъде вкусна авантюра, но най- добра приятелка ще стане на жените. Името й е "ХРАНА ОТ КЛАСА" - http://hranaotklasa.bg/.

„ХРАНА ОТ КЛАСА” ще се грижи за здравето на храната, а вие се погрижете за себе си! Ние не сме производители, а хора, обединени от идеята за здрава храна. Специалисти сме в проверката на продукти "ХРАНА ОТ КЛАСА", които са разработени по специални рецептури, базирани на строги критерии за контрол и качество.
Какво точно проверяваме, ако сте любопитни можете да научите повече в нашия сайт -http://hranaotklasa.bg/Kakvo-proveryavate/4/supages/.

"ХРАНА ОТ КЛАСА" ще бъде с вас по всяко време - на масата, пред комютъра, в магазина. Подготвили сме за вас интерактивни начини за непрекъсната комуникация относно вашите впечатления, нужди, интереси, очаквания, въпроси, дори и оплаквания.

"ХРАНА ОТ КЛАСА" е социална и няма търпение да станете приятели във Facebook и Twitter, за да ви споделя всеки ден всичко ново, подготвено специално за вас! И не само там – в блога - http://hranaotklasa.bg/blog/ и бюлетина ще откривате всеки път по нещо по-интересно и полезно от „кухнята“ на „ХРАНА ОТ КЛАСА“.

Убедени, че отговорността за храната трябва да бъде споделена, приемаме предизвикателството "ХРАНА ОТ КЛАСА" да е единствено на продукти, за които можем да гарантираме!

За Контакти: Ина Димитрова