Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Медии

Вземи в gLOG
15 Февруари 12, 13:54 / Автор: S Media Team
Знанието вече е още по-достъпно! Списание BBC Knowledge България с
Информацията ни залива, но в същото време знанието става все по-недостъпно. Именно затова едно от най-обичаните издания в България – списание BBC Knowledge, започва годината с нова, по-достъпна цена, и име, преведено на български. Новият, 26-и брой, на списанието за любознателния ум вече се казва BBC Знание; дизайнът и форматът му са освежени и предлагат на българския читател още по достъпна и лесна за възприемане концепция.
Списание BBC Знание продължава да бъде лиценз на световноизвестното издателство Immediate Co (подразделението за печатни медии на BBC), а в България продължава да се издава от S Media Team. Освен по-актуалния и привлекателен начин на поднасяне на информацията списанието вече има и нова, по-достъпна цена, от 3,99 лв. BBC Знание има и по-атрактивна рекламна тарифа, въведена от началото на тази година, увеличават се и изненадите и привилегиите за абонатите.

След постигнатите в края на миналата година успехи, повишението в продажбите на дребно и регистрирания огромен интерес към изданието в традиционната годишна абонаментна кампания, S Media Team вярва, че с направените промени BBC Знание ще намери още по-добър прием сред читателите и рекламодателите, както и че вече ще бъде достъпно за нова група читатели, които до момента не са били сред редовните му фенове.

Единствено списание BBC Знание с всеки свой брой същевременно информира, образова и забавлява, като залага на интересни и занимателни статии за света, който ни заобикаля: животните и растенията, които го населяват; историята, която е оформила нашето съществуване, и науката, която ни тласка ежедневно да вървим напред.

За списанието: BBC Знание съчетава най-доброто от предаванията на BBC за наука, история и природа. Ключът към успеха на списанието са интересните и авторитетни статии за наука и технологии, достъпни не само за изследователите, но и за широката публика. Основно предимство са материалите, написани от експерти и илюстрирани с наградени на конкурси снимки, а съществена характеристика – публикуването на най-новите провокиращи размисъл изследвания. Всичко това – поднесено по забавен и интригуващ начин.

За ИЗДАТЕЛСТВОТО: S Media Team е частна медийна група, основана през август 2004 г. S Media Team е лицензен партньор на най-престижните световни издателства: BBC Worldwide Magazines (за България, Сърбия, Македония, Косово, Албания и Черна гора); Haymarket Consumer Mediа, Hello! Limited и Axel Springer. Портфолиото на S Media Team включва световноизвестни и локални издания като BBC TopGear България, BBC GoodFood България, BBC Knowledge България, F1 Racing България, HELLO! България, Yachting&Lifestyle, Prime_Time, Motor Show, Auto Bild България, ComputerBild България и автомобилната информационна агенция Speed-Press.

За Контакти: d.shishkova@smediateam.com

Източник: S Media Team

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.1286