Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Банки и финанси

15 Февруари 12, 20:57 / Автор: Делтасток
Делтасток предлага мобилна версия на платформата MetaTrader 4
Една от най-популярните платформи за форекс търговия вече е достъпна за потребителите на iPhone и iPad
Една от най-популярните платформи за търговия вече се предлага безплатно за потребителите на iPhone/iPad устройства. Клиентите на Делтасток могат да се възползват от новата мобилна версия на MetaTrader 4, като я изтеглят безплатно от Apple Store. Потребителят може да използва вече съществуващата си реална сметка или да открие демо сметка, като избере Делтасток от списъка с брокери.

MetaTrader 4 на MetaQuotes предлага пълнофункционална форекс търговия, ефективен арсенал от най-важните инструменти за технически анализ (30 технически индикатора), както и много лесен за използване потребителски интерфейс. Възможностите на платформата позволяват на потребителите да търгуват през МТ4 в движение, от всяка точка на света и по всяко време, използвайки една от най-популярните платформи за търговия.

Основните функции на Deltastock MetaTrader 4 Mobile включват: търговия на 80 валутни двойки, злато и сребро; котировки на финансови инструменти в реално време; пълен набор от поръчки; търгуване директно от графиката; поддръжка на всички режими на изпълнение; пълна история на търговията; интерактивни графики в реално време със Zoom и Scroll; 30 технически индикатора; 7 времеви интервала: M1, M5, M15, M30, H1, H4 и D1; 3 вида графика - Бар, Японски свещи и Линия.

Източник: Делтасток

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5139