Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Гурме

Вземи в gLOG
16 Февруари 12, 09:00 / Автор: hranaotklasa.bg
„ХРАНА ОТ КЛАСА“ комуникира с потребителите през онлайн форми
Като нов бранд в света на храните, "ХРАНА ОТ КЛАСА" следва концепцията си спрямо потребителя, залагайки на контакта и интеракцията си с него. Грижата за храната започва първо от контакта с потребителите. За "ХРАНА ОТ КЛАСА" тяхното мнение, нужди и дори оплаквания са нужни, за да може марката да изработи по-ефективни начини и критерии за подобряване на производствените процеси.
Като нов бранд в света на храните, "ХРАНА ОТ КЛАСА" следва концепцията си спрямо потребителя, залагайки на контакта и интеракцията си с него.

Грижата за храната започва първо от контакта с потребителите. За "ХРАНА ОТ КЛАСА" тяхното мнение, нужди и дори оплаквания са нужни, за да може марката да изработи по-ефективни начини и критерии за подобряване на производствените процеси.

И за да може хората да вярват на създадената от "ХРАНА ОТ КЛАСА" платформа, налице са няколко форми за успешна комуникация с тях.
Една от тях е възможността потребителите да споделят своите мнения, становища и предложения – „Имам идея за вас“ - http://hranaotklasa.bg/Imam-ideya-za-vas/7/supages/.

По този начин помагат на себе си и на "ХРАНА ОТ КЛАСА"да получи информация относно гледната им точка, а от там да се наложи нов продукт, да се инициира нова идея и да се подобрява качеството на продуктите на бранда. Разбира се всички могат да коментират и нашите теми в блога - http://hranaotklasa.bg/blog/, които старателно се разработват в полза на потребителите.

"ХРАНА ОТ КЛАСА" е открита за потребителски препоръки относно продуктите, които най-често купуват . Марката цели да накара хората да вярват на стабилни, български производители, като се явява поредник между двете страни.

"ХРАНА ОТ КЛАСА" работи за правото на всеки човек да закупи качествен и безопасен продукт. Затова тя предоставя възможността на потребителите да изкажат свои оплаквания и критики спрямо закупена, некачествена стока с името на марката "ХРАНА ОТ КЛАСА". При подробно описани точни данни, ще бъдат направени проверки и ще се предприемат мерки в защита на потребителя.

За да може "ХРАНА ОТ КЛАСА" да подобрява качеството на произвежданите продукти, приканва всички да попълнят анкетата свързана с имиджа, марката и състава на хранителни стоки, които потребяват. Отговорите на потребителите дават допълнителен ориентир за бранда да подобри системата си за контрол и да осигурява вкусна храна със здрава рецептура.
Анкетата може да намерите тук: http://hranaotklasa.bg/Kak-izbirate-hranata/21/supages/.

Онлайн формите за комуникация С "ХРАНА ОТ КЛАСА" ще изпълнят целта на марката да се обедини с потребителите чрез идеята за здрава храна - без консерванти и изкуствени съставки.

За Контакти: Ина Димитрова

Източник: http://hranaotklasa.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1129