Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Търговия

Вземи в gLOG
16 Февруари 12, 17:44 / Автор: GVA Sollers Solutions
58% от площите в “Mam’s and Me Center Viva” са вече запълнени
Съвместните усилия на инвеститорите от PLH Invest и ексклузивните консултанти от GVA Sollers Solutions постигнаха запълняемост от 58%.
Само месец след официалното оповестяване на предстоящото откриване на първия специализиран лайфстайл център за майки и деца в България “Mam’s and Me Center Viva”, той може да се похвали с небивал успех. Съвместните усилия на инвеститорите от PLH Invest и ексклузивните консултанти от GVA Sollers Solutions постигнаха запълняемост от 58%. Подписани са договори с ключови наематели като верига супермаркети Billa, дрогерии DM, кафе-коктейл бар Cheers bar de party, сладкарница Морска сирена, ресторант МЕМО, фитнес студио SHS Studio, химическо чистене B&Y и др. В напреднал етап на преговори са и други национални и местни брандове.

Големият успех на “Mam’s and Me Center Viva” безспорно се дължи на неговата новаторска и уникална за страната концепция, базирана на предлагането на едно място на стоки и услуги за децата на възраст от бебе до тийнейджър и техните майки, и акцентираща върху всички аспекти полезността. Към това се прибавя и стратегическото разположение на центъра в морската столица, в непосредствена близост до кръстовището на бул. Осми приморски полк и бул. Васил Левски, което осигурява пешеходен достъп на 55 хиляди души.

Освен традиционната търговия със стоки, “Mam’s and Me Center Viva” ще предлага и множество възможности за развлечения и услуги, сред които и някои вси още нетипични за моловете в България, като „консиерж” и „клуб на майката”.

Сред останалите предимства на центъра са наличието на подземен паркинг със 110 паркоместа, висококачественото строителство, функционалното разпределение, уникалния тенант микс, наличието на управляващо дружество с доказан дългогодишен опит, отдаването на чиста търговска площи и др.

Откриването на “Mam’s and Me Center Viva” е предвидено за тази пролет.

За Контакти:

Яна Василева
Специалист PR и Реклама
GVA Sollers Solutions
pr@gvasollers.com
089 66 98 70

Източник:
http://www.mamsandme.bg/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1126