Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Образование

Вземи в gLOG
20 Февруари 12, 16:00 / Автор: Агенция за образование в чужбина „Скай Лайнс”
University of Milan представя своите програми за първи път в България на 22 и 23 февруари
В рамките на презентацията ще бъдат обявени възможностите на бакалавърските, магистърските и докторантските програми на английски и италиански език и изискванията за кандидатстване за тях. Редовните годишни такси за университета започват от EUR 800 за академичната 2012/2013 година.
20.2.2012 г., София. Най-големият университет и едно от най-реномираните висши учебни заведения в Италия University of Milan (www.unimi.it/ENG/) ще се презентира за първи път в София на 22 февруари (сряда) от 18:30 часа в сградата на Американския университет в Студентски град, и на 23 февруари (четвъртък) от 18:30 часа в хотел „Санкт Петербург” в Пловдив. Представянето на реномирания италиански университет ще се проведе със съдействието на Агенция за образование в чужбина „Скай Лайнс“.

По време на събитието участниците ще получат актуална информация за приема, програмите и обучението в University of Milan. Това ще помогне на бъдещите студенти, които желаят да продължат обучението си в Италия, да се информират и да добият ясна представа за предлаганите им възможности.

На българските кандидат-студенти учебното заведение предлага бакалавърски програми, магистратури и докторантури на английски и италиански език. Редовните годишни такси за университета варират от EUR 800 до EUR 3200 за академичната 2012/2013 година.

Презентациите ще се проведат в:

гр. София на 22.2.2012 г. (сряда) от 18.30 часа в Център за образование и култура „Илиев“ към Американски университет в България, Студентски град, ул. „Университетски парк“ №1

гр. Пловдив на 23.2.2012 г. (четвъртък) от 18.30 часа в хотел „Санкт Петербург” , бул. „България“ №97

За University of Milan:
University of Milan е основан през 1924 г., при сливането на две институции с традиции в преподаването на медицински, точни и хуманитарни науки: Accademia Scientifico Letteraria (научно-литературна школа) и Istituti Clinici di Perfezionamento (медицински институт). Днес, държавният университет има 65 000 студенти, записани в 137 бакалавърски и магистърски програми в 9 факултета и преподавателски колектив от 2200 души.

Дисциплините, които университетът предлага са в три основни направления: 1) Право, Хуманитарни и Социални науки; 2) Медицина и здравеопазване; 3) Приложни науки. University of Milan е един от най-добрите университети в Италия с ключово значение за социално-икономическото развитие на страната. Изтъкнати възпитаници на университета са: бившият министър председател на Италия, Силвио Берлускони, и настоящият президент на Гърция, Карлос Папуляс.

University of Milano се ранкира изключително добре в престижните световни класации за висше образование: 1-ви в Италия според Times Higher Education и 1-ви в Италия според Jao Tong University Rankings. University of Milano е основоположник и единствен италиански член на „Лигата на европейските университети за научни изследвания” (LERU) - престижна група от 22 европейски научно-изследователски университети.

За Агенция за образование в чужбина „Скай Лайнс“:
Информационните срещи се организират съвместно с агенция Скай Лайнс - официален представител на университета за България. SkyLines е една от водещите консултантски агенции в България, специализирана в областта на образованието в чужбина. Нашите програми обхващат езикови курсове, средно образование и висше образование в чужбина. Вече близо 17 години помагаме на българските ученици и студенти да се ориентират в полето на образованието зад граница и да направят възможно най-добрия избор за своето бъдеще.

За допълнителна информация:

Агенция за образование в чужбина „Скай Лайнс”
ул. „6-ти Септември” 44
тел. 02/ 987 9958
e-mail: info@skylines-bg.com
www.skylines-bg.com 

Източник:
Агенция за образование в чужбина „Скай Лайнс”

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5091