Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Общество

Вземи в gLOG
20 Февруари 12, 18:42 / Автор: Symmetric Communication
Стартира фотоконкурсът „Обичаш ли сърцето си?“
До 20-ти март споделяме в снимка как се грижим и как вредим на сърцето си
София, 20 февруари 2012 г.

Фотоконкурс на тема „Обичаш ли сърцето си?“ организират Асоциация Сърце и Байер. Медиен партньор на инициативата е Инвестор.БГ, а официална платформа на конкурса е сайтът www.snimka.bg.

Най-харесваните фотографии ще бъдат изложени от 1-ви до 15-ти април на открита изложба в градинка „Кристал“ в София, а авторът на снимката с най-много гласове ще получи фотоапарат Канон G12. Следващите 5 участника, събрали най-голям вот, ще бъдат наградени с дигитални фото рамки.

Инициативата е част от предстоящия „Месец на сърцето“, който тази година ще бъде през април. Тя цели да покаже в „кадър” рискови фактори-причини за сърдечносъдовите заболявания и да онагледи различните примери, които са част от ежедневието ни и които са вредни за здравето на нашето сърце, както и примери на здравословен начин на живот.

В конкурса могат да участват авторски фотографии на всеки, които желае да покаже навиците, с които ежедневно предпазваме или застрашаваме сърцето си.

Сред негативните практики, разпространени навсякъде около нас, са тютюнопушенето, стресът и консумацията на вредни храни, прекомерната употреба на алкохол, застоялия начин на живот и др.

Добрите примери са редовното практикуване на различни видове спорт, профилактиката, здравословното хранене и позитивното мислене. Тези практики трябва да станат още по-широко разпространени, а споделянето им има ключово значение в този процес.

Конкурсът е отворен за участие от 20-ти февруари до 20-ти март 2012 г. Участието е максимално улеснено и става само с регистрация на сайта www.snimka.bg. Също там, в реално време, всеки може да даде своя глас за избора на победителите.

Повече за условията за участие можете да научите на http://www.snimka.bg/contest/

За Контакти: Symmetric Communication

Източник: Symmetric Communication

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.6043