Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / PR

Вземи в gLOG
21 Февруари 12, 11:15 / Автор: БАПРА
Стартира набирането на кандидатури за третото издание на престижните награди на Българската асоциация на PR агенциите BAPRA Bright Awards
Изцяло международно жури начело с Пол Холмс, основател на The Holmes Report и най-влиятелният анализатор на PR пазари в света, ще оценява и награди най-успешните кампании по-късно тази пролет.
Българската асоциация на PR агенциите (БАПРА) обяви началото на срока за набиране на проекти, които ще се съревновават в третите по реда си награди BAPRA Bright Awards 2012. Изцяло международно жури начело с Пол Холмс, основател на The Holmes Report и най-влиятелният анализатор на PR пазари в света, ще оценява и награди най-успешните кампании по-късно тази пролет. Срокът за попълване на специалния уеб-базиран формуляр за кандидатстване на сайта www.bapra.bg е 19 март.

Утвърден като единствения у нас конкурс, който цели развитието и популяризирането на постиженията в сферата на комуникациите, BAPRA Bright Awards 2012 е платформа, която дава възможност на българските PR специалисти да бъдат сред тези, които водят и формират комуникационния пазар в Европа. Наградите са една уникална инициатива, която позволява на българските проекти и кампании да бъдат достойно оценени в световен мащаб.

И тази година оценяващият екип, съставен от представители на престижно международно жури, оглавено от Пол Холмс, ще дадат оценка на проекти в 6 състезателни категории: „Кампания за устойчиво развитие”, „Специално събитие”, „Иновативна кампания”, „Кампания, реализирана от вътрешен PR отдел”, „Комуникационна кампания на годината” и „Агенция на годината”. Сред членовете на журито са и Ричард Хютън, председател на международната консултантска организация на PR асоциациите ICCO, Вирджиния Хаг, изпълнителен директор на ICCO, проф. Джо Голтблат, създател и първи президент на ISES и автор на книгата „Специални събития“, издадена в България през 2007г., и други.

В конкурса BAPRA Bright Awards 2012 могат да участват всички PR агенции, като подготвят своята кандидатура на английски и български език, съдържаща описание на проекта в обем не по-дълъг от 2 стандартни страници. Документите за участие в BAPRA Bright Awards се подават чрез уеб-базирания формуляр на www.bapra.bg до 19 март 2012г. Цялата информация за конкурса, критерии за оценка, срокове, такси и документи за участие може да откриете на www.bapra.bg.

Повече за БАPRА:

Българската асоциация на PR агенциите (БАПРА) е създадена PRез 2001 г. като представител на най-авторитетните компании за комуникационни услуги на пазара в България. За изминалите 11 години БАПРА допринася за повишаването на етичните стандарти и професионализма в сферата. Всички компании, които членуват в асоциацията, приемат Етичния кодекс, гарантират прозрачна и почтена дейност, висок професионализъм и лоялно отношение, както към клиентите, така и към своите колеги.

Повече информация за асоциацията можете да намерите на www.bapra.bg

За повече информация и въпроси:

Юлия Златанова, All Channels PR
Тел. 02/434 03 81 , 0879 163 251
Email: jzlatanova@all-channels.com

Весела Пеева, БАПРА
Тел. 02/ 434 03 75, 0878 610 608
Email: office@bapra.bg

Източник:
БАПРА

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.8018