Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Събития

Вземи в gLOG
21 Февруари 12, 16:57 / Автор: Anett&Co
Бизнес възможности събират млади предприемачи и специалисти на Втория "Biz2Bizi" форум
На 23 февруари за втори пореден път млади предприемачи и желаещи да се развиват в бизнес сферата ще се съберат на Втория "Biz2Bizi" форум. Целта на събитието е да насърчи иновативното и креативно бизнес мислене, да създаде благоприятна среда за споделяне на успешни бизнес модели, опит и добри практики. Обучението се организира от специално подбрани финансови специалисти, лектори по предприемачество и мениджмънт, бизнес-ангели, консултанти, юристи и други специалисти както от страната, така и от чужбина.
Гост лектори на втория "Biz2Bizi" форум ще бъдат Александър Неделчев, един от най-успешните предприемачи на България, съумял да превърне всяка своя идея в устойчив бизнес и Гарет Едуърдс - главен консултант и проект директор в MOi Klub.

Александър Неделчев е роден през 1965 г. Завършил висшето си образование в ИУ Варна по Международен Туризъм и MBA в Univercity of Alabama, днес той е собственик на верига заведения Ola Taste of Med. Член е на екипа, създал и реализирал проект Пикадили от 1996 до 2008г. и съосновател и понастоящем Председател на управителния съвет на МФК Варна, както и участник в много други успешни бизнес инициативи. Темата на лекцията, която г-н Неделчев ще представи пред публиката, е „Как превърнах една идея в успешен бизнес” и е свързана с проект Ola Taste of Med.

Гарет Едуърдс от 1983 година до сега работи в сферата на таймшеъра и частичната собственост, като започва от отдел продажби и стига до консултант по въпросите на тази индустрия. Присъстващите ще имат възможността да чуят неговата „successful story”, кратка презентация на бизнес нишата, в която оперира, както и лекция на тема „Международен бизнес”.

Лекционната част на събитието ще бъде придружена от дискусионен панел, чрез който всеки желаещ ще има възможността да зададе своите въпроси към лектора.

"Biz2Bizi" е инвестиционнo-предприемачески форум, целящ да допринесе за развитието на малкия, среден и семеен бизнес и вече бележи успешни резултати. Първото му издание мина с участието на кап. Данаил Папазов – изпълнителният директор на пристанище Варна, който презентира възможностите, които предлага пристанището на младите предприемачи. Важен аспект е, че идеята, спечелила второ място в панелът Бизнес Шанс, бе доразвита от екипа на Biz2Bizi и в последствие бе одобрена от банкова институция за привлечен капитал в размер на близо 90% от себестойноста на проекта.

Мястото, където ще се проведе вторият "Biz2Bizi" форум, е Зала Палас прес в Дворец на Културата и Спорта – Варна, а часът – 18:00. Входът за събитието е безплатен и всеки с позитивна бизнес нагласа е добре дошъл!

За Контакти: Anett&Co

Източник:
www.anett.co

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

6.0324