Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Техника

Вземи в gLOG
22 Февруари 12, 15:17 / Автор: LG
LG представя новата си стратегия по отношение на дизайна на своите смартфони по време на Световния мобилен конгрес 2012
София, 22.02.12 г. – LG Electronics прави поредната стъпка към разграничаването на своите смартфони от тези на другите производители на пазара. По време на Световния мобилен конгрес 2012 в Барселона компанията ще представи серия продукти с новия L-Style дизайн на LG.
София, 22.02.12 г. – LG Electronics прави поредната стъпка към разграничаването на своите смартфони от тези на другите производители на пазара. По време на Световния мобилен конгрес 2012 в Барселона компанията ще представи серия продукти с новия L-Style дизайн на LG.

Същността на концепцията L-Style се крие в съвременния дизайн, изобилстващ от фини елементи, които допълнително ще отличат мобилните продукти на LG от конкурентните модели на пазара. В течение на годините LG се наложи като един от лидерите по отношение на дизайна в мобилната индустрия с няколко ексклузивни и успешни модела мобилни телефони като Chocolate и Shine.

“Дизайнът почти винаги е на първо или на второ място, когато клиентите взимат решение за покупка на мобилен телефон”, каза д-р Йонг-Сеок Парк, президент и изпълнителен директор на LG Mobile Communications Company. „При създаването на нашите смартфони ние често акцентирахме върху функционалността при разработването на дизайна. С концепцията L-Style обаче се завръщаме към изначалните принципи на компанията и нашите продукти ще са част от стила на живот на клиентите във всяко едно отношение“.

Философията на дизайна L-Style най-общо включва пет естетически елемента: Modern Square Style (модерна квадратна форма) – за максимално удобство при държането на смартфона в ръка; Floating Mass Technology (технология за по-тънък изглед) – за още по-елегантна визия на устройството; Seamless Layout (излята форма) – за по-интуитивна подредба на бутоните; Harmonized Design Contrast (хармоничен контраст) – за перфектен завършек благодарение на изящните метални елементи; Sensuous Slim Shape (естетична форма) – за максимално атрактивната визия на телефона.

Три нови смартфона с L-Style визия ще бъдат представени първоначално на Световния мобилен конгрес. Единият е Optimus L3, който ще бъде на европейския пазар още този март. До края на второто тримесечие на 2012 LG ще анонсира още две устройства с операционна система Android 4.0 Ice Cream Sandwich: Optimus L5 с 4.0-инчов дисплей и модела от най-високия клас от серията Optimus L7 с 4.3-инчов дисплей. И трите смартфона ще се предлагат в България и тяхното пускане на пазара ще започне от второто тримесечие на 2012 година.

За LG Electronics, Inc.
LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) е световен лидер и технологичен иноватор в областта на потребителската електроника, мобилните комуникации и домакинските електроуреди. В компанията работят повече от 93 000 души в над 120 представителства по целия свят. С продажби на стойност 54,3 трилиона корейски вона (49 милиарда щатски долара) през 2011 година, LG Electronics се състои от 4 бизнес подразделения – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance и Air Conditioning and Energy Solutions. LG е един от водещите производители в световен мащаб на телевизори с плосък панел, мобилни устройства, климатици, перални машини и хладилници. Повече информация можете да намерите на www.LGnewsroom.com.

За LG Electronics Mobile Communications Company

LG Electronics Mobile Communications Company е водеща световна компания в сферата на мобилните комуникации и информационните технологии. Със своите авангардни технологии и иновативни възможности за дизайн, LG създава мобилни телефони, които осигуряват оптимално мобилно изживяване на потребителите по целия свят. LG се стреми да развива технологии позволяващи конвергенция с други продукти и мобилни компютърни устройства, като същевременно продължава да има водеща роля в областта на мобилните комуникации, отличаващи се със стилен дизайн и смарт технология. Повече информация можете да намерите на www.lg.com.

За Контакти:Мартин Маев, AMI Communications за LG Electronics,
т: 02 989 51 15, m: 0885 769 556 и @: martin.maev (at) amic.bg

Източник: www.lge.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4674