Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Техника

Вземи в gLOG
22 Февруари 12, 19:22 / Автор: Symmetric Communication
Зенбукът на ASUS гостува на Сити център София
В специална томбола печеливши ще се теглят на всеки 30 минути, а трима щастливци ще си тръгнат с по един таблет ASUS Transformer
23.02.2012 г.

Тази събота, 25.02.2012, Sofia City Centre ще стане домакин на представянето ZENBOOK™ - първият ултрабук на ASUS. Посетителите на търговския център ще имат възможността да разгледат и изпробват зен-машината през целия ден на партерния етаж. Организаторите са подготвили и много награди – печеливши в специална томбола ще се теглят на всеки половин час от 10.30, а точно в 18.00 ще станат ясни и имената на тримата щастливци, които ще си тръгнат с таблет ASUS Transformer.

ASUS ZENBOOK™ постига уникална комбинация от артистично майсторство и съвременна технология. Той се ражда от усилията на специален екип дизайнери и инженери, които работят усърдно, за да предоставят преносим компютър, който е изтънчен във висша степен, стилен и мощен, надарен с хармония между страхотен външен вид и мощни функции. Дебелината му е само 3 мм в предната част и 9 мм в задната, което го прави най-тънкия на пазара и перфектен вариант за потребителите, които са в постоянно движение.

Главният дизайнер на ZENBOOK™ - Лауи, обяснява, че при разработването на ZENBOOK™ дизайнерският екип е искал да пресъздаде същия тънък и лек профил като на часовник от ултрависок клас. Дизайнерският ноутбук стартира само за 2 секунди от режим на готовност.

Специалните награди – таблетите ASUS Transformer, са не по-малко впечатляващи, а името им идва от мобилната док-станция. Благодарение на нея таблетът се превръща в лаптоп, а допълнителната батерия в докинг станцията удължава времето за работа от 9 на 16 часа. Asus таблетът тежи едва 680 грама и разполага с вградена 16 GB памет, Wi-Fi, Bluetooth и 3G модул.

Къде ще кликаш тази събота?

За Контакти: Symmetric Communication

Източник: Symmetric Communication

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5255