Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Събития

Вземи в gLOG
26 Февруари 12, 16:35 / Автор: Anett&Co
Очакван успех на втория Biz2Bizi форум
На 23 февруари, в препълнена зала в град Варна, се провде Вторият Biz2Bizi форум. На събитието присъстваха над 100 души, сред които млади предприемачи и студенти, желаещи да се развиват в бизнес сферата.
Събитието за пореден път оправда целта си да насърчи иновативното и креативно бизнес мислене, да създаде благоприятна среда за споделяне на успешни бизнес модели, опит и добри практики.

Под формата на дискусия премина представянето на г-н Александър Неделчев, един от най-успешните предприемачи в България. Собственикът на верига заведения Ola Taste of Med запозна аудиторията с историята на своето израстване в бизнеса, като обърна внимание на някои повратни моменти по пътя към успеха. По време на цялата лекция присъстващите не се колебаеха да задават своите въпроси, което създаде възможност за качествена двустранна комуникация. С последните си думи пред публиката г-н Неделчев изрази желанието и готовността си да помогне при реализирането на потенциални бизнес идеи.

Другият поканен лектор, г-н Гарет Едуърдс – специалист в сферата на таймшеъра и частичната собственост, коментира темата за комуникацията в международния бизнес. Той обърна внимание на това колко е важно да се опознаят културните особености, придружаващи даден пазар, и манталитета в съответната страна преди стартирането на бизнес активности. Проект директорът в MOI Klub отбеляза пред публиката, че за успешното развитие на един международен бизнес са нужни добри контакти на съответната територия и наблегна на необходимостта от ПР,който по думите му „не е разход, а инвестиция” и винаги носи печеливши резултати. По време на дискусионния панел след лекцията г-н Едуърдс заяви, че ще подари 3 ваучера за почивка в топ световни дестинации на някои от присъстващите на форума. Условието кандидатите да се сдобият с тях беше да се представят с креативно мислене и иновативни идеи за собствен бизнес и да покажат разбиране на проблемите в бизнес комуникацията, като изтъкнат възможно най-абсурдните примери за грешки, които познават.

Организаторите на събитието приветстват всички носители на предприемачески дух и воля за успех и ги канят на следващия Biz2Bizi форум, който отново ще събере подбрани специалисти и ще предостави възможности за реално бизнес развитие.

За Контакти: office@anett.co

Източник:
http://www.anett.co

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.0816