Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Медии

Вземи в gLOG
27 Февруари 12, 22:13 / Автор: www.biograph.bg
Първата дама на корицата на “Биограф” е Невена Коканова
Мартенският брой на най-голямото българско списание акцентира върху женските образи
Иконата на българското кино Невена Коканова е на корицата на новия седми “Биограф”, който излиза на 28 февруари, вторник. Тя е първата жена, на която нашумялото месечно издание посвещава своя cover story. Списанието е отделило 20 страници на очерка за Невена, написан от журналиста Бисер Костадинов.

“Биограф” акцентира и върху други представителки на нежния пол в “дамския” мартенски брой. Големи интервюта на Надя Чолакова с актрисата Теодора Духовникова и на Цветана Пешунова с писателката Леда Милева, плюс очерци за Уитни Хюстън, поетесите Цветаева и Ахматова и изобретателката на мини-полата Мери Куант са сред гвоздеите в съдържанието на луксозното списание.

В очерка “Стари, но златни” светският журналист Борис Ангелов анализира професията “български топмодел” с портрети на петте най-известни нейни представителки – Даниела Серданова, Жени Калканджиева, Наталия Гуркова, Цеци Красимирова и Ивайла Бакалова.

Друг впечатляващ опус е “Хапче за екстаз”, в който Надя Чолакова разказва в романизиран стил за дискотеката-феномен “Спартакус” отпреди 15 години.

Валерия Велева интервюира Джоко Росич, който празнува 80-годишен юбилей. Големи очерци са посветени и на Коста Цонев (In Memoriam) и Хю Лори, както и на шведския писател Стиг Ларшон, починал преди трилогията му “Милениум” да стане световен бестселър.

12-страничен Форум с анализи и актуални политически коментари, богато илюстрирани секции за мода и лайфстайл, както и разказ от английската писателка Дафни дю Морие допълват публицистичното разнообразие в най-голямото българско списание.

За Контакти:editorial@biograph.bg

Източник:
www.biograph.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

5.8106