Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Образование

Вземи в gLOG
28 Февруари 12, 09:39 / Автор: Комуникационна агенция PRoWay
StudyinItaly.bg предлага качествено образование във водещи италиански университети
Сайтът предоставя актуална и пълна информация за възможностите за висше образование и стипендии в Италия
27.2.2012 г., София. Агенция за образование в чужбина „Скай Лайнс” стартира своя нов интернет портал за образование в Италия www.studyinitaly.bg. Агенцията предоставя на кандидат-студентите актуална информация за възможностите за получаване на висше образование в Италия - описание на различните специалности и начините за кандидатстване за тях.

На StudyinItaly.bg кандидат-студентите могат да открият изчерпателна информация за всички държавни и частни висши учебни заведения, с които „Скай Лайнс“ има изградено партньорство в Италия, техните програми на италиански и английски език и възможности за достъпно финансиране и получаване на стипендии. Желаещите да учат в Италия могат да избират сред водещи университети като University of Milan, Politecnico de Milano, Universita Cattolica del Dacro Cuore, Istituto Europeo di Design, Scuola Politecnica di Design и Florence Design Academy.

Информацията в StudyinItaly.bg е добре структурирана и предлага полезни сведения за Италия като образователна дестинация, причини да се избере обучение в Италия и системата на висшето образование в страната.

За Агенция за образование в чужбина „Скай Лайнс“:
„Скай Лайнс“ е официален представител в България на едни от големите италиански университети. Агенцията е една от водещите консултантски агенции в България, специализирана в областта на образованието в чужбина. Програмите на Агенцията обхващат езикови курсове, средно образование и висше образование в чужбина. Повече от 17 години „Скай Лайнс“ помага на българските ученици и студенти да се ориентират в полето на образованието зад граница и да направят възможно най-добрия избор за своето бъдеще.


За допълнителна информация:

Агенция за образование в чужбина „Скай Лайнс”
ул. „6-ти Септември” 44
тел. 02/ 987 9958
e-mail: info@skylines-bg.com
www.skylines-bg.com


Източник:

Комуникационна агенция PRoWay


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

7.0738