Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Бизнес и икономика

Вземи в gLOG
28 Февруари 12, 18:26 / Автор: 24ins.bg
24ins.bg пуска нова услуга, за да направи сравняването на оферти за Автокаско по-лесно и по-бързо
Водещия сайт за онлайн застраховане, 24ins.bg пуска нова услуга - Сравнения на оферти за Автокаско по телефона.
Автокаското е важна застраховка, но цената не е малка и условията по изплащане не са от най-лесните за разбиране. Докрай не сме сигурни дали дадена компания наистина ще ни признае дадена щета.

Сравняването на оферти, придружено с четене на общите условия от застрахователните компании, може да отнеме дни, ако държим да направим разумен избор.

Водещият онлайн застраховател 24ins.bg излиза с нова услуга, която ще спести на клиентите главоболията и объркването от много информация.

Услугата е "оферти за Автокаско по телефона" - оставяте си телефона, за да ви потърсят в удобно за вас време или вие им звъните директно. Компетентен застрахователен специалист ще ви даде сравнение за най-изгодната оферта между десет компании.

Удобството, не приключва до тук. След разговора ще получите изговорените оферти на електронна поща - за да можете да ги разгледате на спокойствие и да прецените кой е най-удачния вариант. Ако желаете да поръчате, разбира се, отново можете да го направите по телефона. Можете и да попълните формите на сайта 24ins.bg, ако не ви се диктува.

Офертите за Автокаско по телефона ви спестяват ходенето по офиси, чакането, суетенето на бавни служители (които не могат да се оправят с компютъра) и неяснотата дали са ви дали изчерпателна информация за всички ценови варианти, от всички компании.

Услугата е напълно безплатна и по никакъв начин не обвързва потребителя да поръча своята полица точно от 24ins.bg. Освен по телефон, можете да се свържете и по Скайп. Цените, които ще получите са ориентировъчни. За крайни цени ще трябва да изпратите сканирано или снимано с телефон копие на Големия талон на МПС. Без големия талон няма как да получите крайни цени, на което и да е място. Операторите на 24ins.bg са на линия, за да ви упътят как най-бързо можете да сканирате талона.

Личните ви данни са напълно защитени от 256-битовото криптиране на сайта. Брокерът, собственик на сайта - Брокер инс ООД, притежава лиценз за оператор с лични данни. Брокер инс е един от най-реномираните брокери на българския пазар, с над десет годишно присъствие, награди от престижни класации за застраховател на годината и е уважаван представител на бранша във финансовите среди.

24ins.bg приканва всички потребители, които искат да сключат Автокаско без да губят време, енергия и пари в неизвестност, какво точно ще получат при застрахователно събитие, да изпробват новата услуга и да споделят отзиви с какво им е била полезна.

За Контакти: Мариела Йорданова

Източник:
https://24ins.bg/kasko-tel.php

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1165