Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Лайфстайл

Вземи в gLOG
29 Февруари 12, 12:43 / Автор: hranaotklasa.bg
"ХРАНА ОТ КЛАСА" - контролира производството стъпка по стъпка
Още в началото на своето създаване,"ХРАНА ОТ КЛАСА" изготвя за производителите строга система за контрол на качеството чрез 5 стъпки. В тази система са включени няколко етапа и екипа.
Още в началото на своето създаване,"ХРАНА ОТ КЛАСА" (http://hranaotklasa.bg) изготвя за производителите строга система за контрол на качеството чрез 5 стъпки. В тази система са включени няколко етапа и екипа. До този момент това не е правено в България по отношение на последователността и дълбочината на проверките.

За разлика от останалите проверки, които се правят в областта на храните, "ХРАНА ОТ КЛАСА"безкомпромисно завишава нивото на критериите, по които се оценяват храната и предприятието.

Част от съществените изисквания са свързани със системата за самоконтрол. Когато марката проверява едно предприятие, тя държи то да има изградена и действаща система за самоконтрол.Това означава всеки един човек в предприятието, от управителя до чистачката, да имат ясна представа как неговата работа влияе върху храната, да са създадени и да се спазват от всички механизми, които водят до производството на качествен продукт.

"ХРАНА ОТ КЛАСА" проследява и дали предприятието има съществени забележки и актове от контролните органи относно неговата работа. Ако се констатират такива, отправени от Агенцията по храните или други държавни органи проверяващи дейността му – производството на продукти „ХРАНА ОТ КЛАСА” се прекратява.

За проверките,брандът се доверява на компетенциите на външна независима организация, която е една от най-големите проверяващи компании в света на хранителните продукти.

Доста често рецептурите на марката надвишават минималните законови прагове на влаганите съставки. Целта е да се подобри качеството на продукта. Затова "ХРАНА ОТ КЛАСА" дава продуктите си да се изследват във външна акредитирана лаборатория, на която не може да влияе никой.

"ХРАНА ОТ КЛАСА" се грижи не само за здравето на храната, но и за това на потребителите. В случай, че за даден продукт има системни оплаквания от клиенти, марката спира производството му от производителя. Брандът цели потребителите да се превърнат в последната инстанция относно качеството на продуктите и и когато установят нещо нередно, да уведомят навреме.

За Контакти:Accent Select

Източник:
http://hranaotklasa.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1436