Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Образование

Вземи в gLOG
29 Февруари 12, 14:14 / Автор: Комуникационна агенция PRoWay
Информационна среща „Учебни програми и магистърски стипендии в Tilburg University” ще се проведе на 5 март в София
Стипендии до 5000 евро за желаещи да следват социални и хуманитарни науки в Холандия.
Tilburg University, един от европейските лидери в областта на правото, икономиката и хуманитарните и социални науки, организира информационна среща в София на 5 март (понеделник). Университетът, който заема челната позиция за право и икономика в топ класациите на холандските университети, ще проведе представянето си в Американския университет в Студентски град от 18:30 часа.

По време на срещата ще бъдат представени юридическият факултет, факултета по икономика и мениджмънт, и факултетите за социални и хуманитарни науки. Юридическият факултет е класиран на първо място в Холандия за международно и европейско право според проучване на „Higher Education Guide” за 2009 г. и предлага едногодишни магистратури на английски език в сферите на международното и европейското бизнес, публично, трудово и данъчно право, както и в областта на правото и технологиите. Факултетът по икономика и мениджмънт е фаворит за икономически изследвания в Европа според “European Economic Association”, и предлага 3 бакалавърски и 15 магистърски програми в сферите на икономиката, финансите, счетоводството, мениджмънта и маркетинга. Водещите специалности на факултета по социални науки са социална психология, туризъм и отдих и човешки ресурси. Сред хуманитарните специалности са: бизнес комуникации, междукултурни комуникации и философия.

За академичната 2012/2013 година фиксираната такса за студенти от ЕС е в размер на EUR 1771 на година. Факултетите по социални и хуманитарни науки предоставят безвъзмездни стипендии за студенти от ЕС в размер на EUR 5000 всяка, които покриват разходите за настаняване и издръжка. Кандидатите, планиращи да постъпят в Tilburg University за магистратура автоматично се вземат предвид за отпускане на стипендия, след като подадат документите си. По-навременното кандидатстване увеличава шансовете за получаване на стипендия.

Изискванията за прием за всички магистърски програми включват диплома за завършена бакалавърска степен със сходна специалност на предходната програма, две академични препоръки, автобиография, мотивационно писмо и сертификат за владеене на английски език (TOEFL iBT 90 / IELTS 6.5). За магистратурите по икономика се изисква сертификата GRE, а за бизнес специалностите - GMAT.

За Tilburg University:
Основан през 1927 год. в Тилбург - шестия по големина град в Холандия, днес Tilburg University се осланя на дългогодишния си опит и установени традиции в преподаването. Университетът е изцяло акредитиран и финансиран от държавата и предлага първокласно образование и отлична база за научни изследвания. Tова, което го прави привлекателен за 800-те международни студенти от 12 000, сред които има около 50 българи, е както широката гама от програми на английски език, така и сравнително ниските такси за обучение в сравнение с други водещи университети от западна Европа.

За агенция Скай Лайнс:
Информационните срещи се организират съвместно с агенция Скай Лайнс - официален представител на университета за България. SkyLines е една от водещите консултантски агенции в България, специализирана в областта на образованието в чужбина. Нашите програми обхващат езикови курсове, средно образование и висше образование в чужбина. Вече близо 17 години помагаме на българските ученици и студенти да се ориентират в полето на образованието зад граница и да направят възможно най-добрия избор за своето бъдеще.

За допълнителна информация:
Агенция за образование в чужбина „Скай Лайнс”
ул. „6-ти Септември” 44
тел. 02/ 987 9958
е-мейл: info@skylines-bg.com



Източник:

Комуникационна агенция PRoWay



Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1197