Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Бизнес и икономика

Вземи в gLOG
01 Март 12, 15:49 / Автор: Комуникационна агенция PRoWay
ПОКАНА ДО МЕДИИТЕ за дискусия на тема „Агросекторът и еврофинансирането – нови посоки за действие“
5.03.2012 г., 10.00 ч., хотел „Хилтън“, зала „Мусала“, гр. София
Уважаеми колеги,
Имаме удоволствието да ви поканим на организираната от Клуб Investor.bg дискусия на тема „Агросекторът и еврофинансирането – нови посоки за действие“, която ще се проведе на 5 март 2012 г. (понеделник) в зала „Мусала“ на столичния хотел „Хилтън от 10.00 часа.

Сред участниците на форума ще бъдат Светлана Боянова, зам.-министър на земеделието и храните, Васил Грудев, зам.-изпълнителен директор на фонд „Земеделие“, представители на сектора в страната, браншови организации, консултанти по европроекти, финансови институции и експерти.

Сред обсъжданите теми на форума ще бъдат европейското финансиране и неговото отражение върху развитието на българското селско стопанство, възможностите за усвояване на агросубсидиите в последните две години от първия програмен период (2007-2013) и насоките за подпомагането на сектора след 2014 г. Специално място ще се отреди и на темата за подпомагането на агроекологичните практики и развитието на биоземеделието.

Пет години след присъединяването на България към Европейския съюз и две години преди изтичането на първия програмен период от европейското ни членство българското селско стопанство отчита стабилни темпове на развитие и залага на добър експортен потенциал. След като анализаторите определиха 2012 година като решаваща за ефективното оползотворяване на европейските средства, за хората от сектора е от изключителна важност да се информират за плановете на администрацията в осъществяването на тази цел.

Партньори на събитието са Emporiki Bank Credit Agricole Group и Евро Ферт АД.

Програмата на събитието можете да видите тук: www.investor.bg/club/

За контакт:
Катрин Иванова - Мениджър събития
katrin.ivanova@Investor.bg
тел: +359 2 812 9 831
моб: +359 894 717 226


За Клуб Investor.bg

Клуб Investor.bg е клубът на инвестиционната общност в България и на всички, които се интересуват от пазарите и тяхното развитие. Мисията на Клуб Investor.bg е да подкрепя развитието на бизнеса и добрите корпоративни практики на компаниите, като осигурява професионално мнение по актуални теми от света на бизнеса и финансите и среща инвестиционната общност с водещи професионалисти от света на бизнеса. Клуб Investor.bg се провежда от 2007 година и е утвърдена платформа за дискусии на теми, свързани с българската и международната икономика и финансовите пазари.

Източник:

Комуникационна агенция PRoWay








Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1444