Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Търговия

03 Март 12, 15:38 / Автор: Symmetric Communication
Магазини Рода посрещат първия от пролетните месеци с нови апетитни и изгодни предложения
Мартенските празници и голямото пролетно почистване ще бъдат по-приятни от всякога със специалната селекция промо продукти на страхотни цени
Рода ви кани да посрещнете подобаващо първия от дългоочакваните пролетни месеци с най-новите продуктови промоции в периода от 1 до 14 март. Кулинарният щанд ще бъде във фокуса на най-търсените оферти със своето супер предложение – 1 бр. златисто хрупкаво печено пиле в комбинация с освежаваща бутилка Pepsi 1,5 л. на страхотната цена от 6,49 лв. за промо пакет.

Любителите на добрата скара ще бъдат зарадвани от следното неустоимо предложение – кебапче и кюфте от висококачествена кайма само за 0,19 лв./бр. или цели 34% по-ниска цена за посетителите на магазини Рода. И тъй като в пролетните месеци е време да си дарим един по-здравословен, но също толкова пълноценен режим на хранене, подходящ вариант за разнообразяване на ежедневното меню в категорията на месните продукти е леката пушена шунка Елитмес, която приковава погледите на любителите на деликатесната витрина с етикет 0,69 лв./100 гр. - 22% по-ниска цена от регулярната.

Почитателите на природосъобразния начин на живот могат да добавят в своя списък със свежи продукти пресни моркови само за 0,99 лв./кг. от зелената секция на Рода „Мислим за вашето здраве!”. А набавянето на витамини и важни съставки става възможно благодарение на още една супер оферта - килограм сочен грейпфрут за същата сума (0,99 лв./кг). Магазини Рода напомнят на своите верни приятели, че специалните цени на плодовете и зеленчуците в зелената секция от промоционалната брошура са валидни в периода от 1 до 7 март. А за един енергичен и позитивен старт на деня подходящ е корнфлейкс с витамини на цена 1,69 лв./375 г. от серията продукти на Меркатор.

Месец март с неговите весели поводи за празник е безспорно любим на децата. Рода продължава да се грижи за тяхното здраве и усмивки и предлага на вниманието на родителите детски хамбургски салам за 2,09 лв./250 гр., а с намалението в цената от 16% сандвичите за училище ще бъдат винаги богати и засищащи. Следобедната закуска е дори още по-лесна с ароматно предложение директно от пекарната на Рода - Баница със сирене на цена с 29% по-изгодна - само 0,49 лв./80 гр. А вкусната вечеря се приготвя с финес, когато промо пакетът лазаня с яйца Divella, 500 г. + подарък каперси, 100 г. струва 4,29 лв. и спестява за важния семеен бюджет 13% от регулярната цена.

С настъпването на пролетта Рода е най-верният съветник в избора на перфектните майки и домакини, които ще останат доволни от супер офертата за промо пакет подочистачка тип пеперуда 1 бр. + 1 бр. за 9,99 лв. В категорията на нехранителните продукти любим артикул е препарат за почистване на стъклени и гладки повърхности Clin помпа 500 мл., различни видове за 1,99 лв., който неминуемо превръща сезонното освежаване на дома в лесно и приятно занимание.

На всички свои верни приятели магазини Рода пожелават приятни мигове в посрещане на Националния празник с ракия Поморийска специална на цена 8,99 лв./700 мл.

Промоционалните цени са валидни за периода 1 март – 14 март 2012 г.
Пълната брошура за текущите отстъпки в мегамаркети „Рода” е достъпна на страницата http://www.roda.bg/.

За Контакти: Symmetric Communication

Източник: Symmetric Communication

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1432