Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Техника

Вземи в gLOG
07 Март 12, 08:32 / Автор: LG
LG представи нов модел безжично зарядно за смартфони
София, 06.03.12 г. – LG Electronics представи своето ново безжично зарядно за смартфони WCD-800. То е проектирано във формата на поставка за мобилен телефон. Така апаратът може да бъде поставен вертикално за провеждане на видео разговори или писане на съобщения и хоризонтално за гледане на клипове или филми в HD по време на зареждане на батерията.
Безжичното зарядно на LG е във формата на поставка за смартфон и осигурява удобство и по-голяма повърхност за зареждане

София, 06.03.12 г. – LG Electronics представи своето ново безжично зарядно за смартфони WCD-800. То е проектирано във формата на поставка за мобилен телефон. Така апаратът може да бъде поставен вертикално за провеждане на видео разговори или писане на съобщения и хоризонтално за гледане на клипове или филми в HD по време на зареждане на батерията.

„Смартфоните се превръщат в предпочитаното средство за забавление с мултимедийно съдържание и общуване. Поради тази причина не е необичайно да се налага на потребителите да зареждат телефона си по няколко пъти на ден,“ каза д-р Йонг-сеок Парк, президент и изпълнителен директор на LG Electronics Mobile Communications Company. „Времето, което отива за зареждане може да бъде оползотворено пълноценно, само ако смартфонът е поставен в удобна поставка“.

Освен че осигурява по-удобна позиция, новото зарядно на LG премахва неудобството от зарядния кабел. За да заредят своя смартфон с WCD-800, потребителите просто трябва да оставят апарата върху поставката, която е широка 75,8 мм. Повърхността, чрез която става зареждането е двойно по-голяма от предходното поколение безжично зарядно на компанията WCP-700.

WCD-800 работи на принципа на електромагнитната индукция. Електрическото напрежение се произвежда от магнитното поле на електрическите намотки, които се намират под повърхността, влизаща в допир със смартфона. Освен по-голямото удобство, WCD-800 показва и по-висока ефективност спрямо конвенционалните зарядни, изискващи свързването на телефона с кабел.

Безжичното зарядно на LG е съвместимо с всички устройства, които покриват световния стандарт за безжично захранване Qi на Wireless Power Consortium. WCD-800 ще бъде представено в Южна Корея и в последствие в страните в Северна Америка през първата половина на 2012 година.

За LG Electronics, Inc.
LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) е световен лидер и технологичен иноватор в областта на потребителската електроника, мобилните комуникации и домакинските електроуреди. В компанията работят повече от 93 000 души в над 120 представителства по целия свят. С продажби на стойност 54,3 трилиона корейски вона (49 милиарда щатски долара) през 2011 година, LG Electronics се състои от 4 бизнес подразделения – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance и Air Conditioning and Energy Solutions. LG е един от водещите производители в световен мащаб на телевизори с плосък панел, мобилни устройства, климатици, перални машини и хладилници. Повече информация можете да намерите на
www.LGnewsroom.com.

За LG Electronics Mobile Communications Company

LG Electronics Mobile Communications Company е водеща световна компания в сферата на мобилните комуникации и информационните технологии. Със своите авангардни технологии и иновативни възможности за дизайн, LG създава мобилни телефони, които осигуряват оптимално мобилно изживяване на потребителите по целия свят. LG се стреми да развива технологии позволяващи конвергенция с други продукти и мобилни компютърни устройства, като същевременно продължава да има водеща роля в областта на мобилните комуникации, отличаващи се със стилен дизайн и смарт технология. Повече информация можете да намерите на
www.lg.com.

За Контакти:

Мартин Маев, AMI Communications за LG Electronics,
т: 02 989 51 15 , м: 0885 769 556 и е: martin.maev (at) amic.bg

Източник:
www.lge.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4502