Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Бизнес и икономика

Вземи в gLOG
09 Март 12, 11:17 / Автор: Комуникационна агенция PRoWay
CEED България стартира програмата Top Class Advanced за България
Програмата помага на мениджъри и собственици на малки и средни предприятия да обмислят стратегията на компанията си и да открият своя успешен бизнес модел
8.3.2012 г., София. Top Class Advanced е най-новата програма на CEED България за собственици и мениджъри на малки и средни предприятия, които са в процес на растеж и внедряване на системи и процеси за излизане от фазата на микроменажирането. Програмата стартира през месец април 2012 г.

Top Class Advanced помага на мениджърите да обмислят стратегията на компанията си и да получат отговори на въпроси като: „Имам ли правилен бизнес модел?”, „Трябва ли да променя нещо в компанията си?”, „Трябва ли да погледна под друг ъгъл на бизнеса си?”, „Каква е новата ми визия?”.

Участниците в Top Class Advanced ще имат шанса да получат обективна оценка на команията си, мнението и съветите на външни експерти и професионалисти от различни сфери на бизнеса. Това ще им помогне да организират по-добре системите и процесите в своята компания.

По време на програмата ще се проведе пътуване до Словения с цел проучване на пазара, обмен на опит и среща с местни предприемачи и инвеститори, както и участие в двустранни бизнес срещи и конференции, организирани от регионалните центрове на CEED.

Top Class Advanced ще се проведе в 6 еднодневни срещи под формата на работни дискусии и семинари, на които ще бъдат обсъдени предизвикателствата, пред които се изправят участниците в своята работа. По време на „екипна консултация“ мениджърите ще имат възможност да споделят своите специфични проблеми и да получат съвети за тяхното разрешаване, както и възможност да споделят своето мнение и съвети към останалите участници в групата.

Таксата за участие в програмата е 500 лева.

Подробности за програмата можете да откриете на адрес: www.ceed.bg

За CEED България

CEED България е част от регионална мрежа от CEED центрове, чиято цел е да предостави на предприемачите и техните ръководни екипи знанието и контактите, от които те се нуждаят, за да ускорят своя бизнес растеж, да намерят нови партньори и излязат на нови пазари.

За медийни запитвания:

Стоян А. Стоянов


PR Manager
PRoWay Communications Agency

Mob: + 359 (879) 646 648
+ 359 (888) 889 811

E-mail: stoyanov@proway.bg

Източник:

Комуникационна агенция PRoWay



Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.602