СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Спорт

15 Март 12, 12:23 / Автор: Sport Depot
Йордан Йовчев и футболисти на Левски откриват
Най-добрият гимнастик Йордан Йовчев ще открие 15-тия магазин от веригата Sport Depot. “Живата легенда” на българския спорт ще зарадва своите фенове и почитателите на Sport Depot с автографи и снимки и лично заедно със собствениците на веригата ще пререже лентата на новия обект, разположен на ниво 1 в Galaxy Trade Centеr в кв. Гео Милев. Компания ще му правят и част от футболистите на ПФК Левски, които са редовни клиенти на най-голямата верига за спортни стоки. Откриването на новия магазин ще е на 17-ти март (събота) от 10:00ч. в Galaxy Trade Centеr на бул. „Шипченски проход” 18.

През олимпийската 2012 година Йордан Йовчев стана официален „посланик” и рекламно лице на Sport Depot. “Дълго време търсихме най-подходящия спортист, който да изразява нашата философия и ценности. Йордан Йовчев е символ на това, което искаме да кажем на всички наши почитатели, той събира в себе си упоритост, постоянство, той е роден победител и истински професионалист. Щастливи сме, че заедно с него споделяме мечтите за хармоничен живот и надеждите за все по-успешни начинания в спорта” – сподели изпълнителният директор на компанията Мариана Анастасова.

Sport Depot e официален партньор на Българската федерация по гимнастика и на ПФК Левски за пролетно-летния сезон.
-------------
Със своите 15 обекта Sport Depot e най-голямата верига спортни магазини в България с продуктово портфолио от над 30 000 артикула. Компанията има обекти в Събрия и Румъния. От две години е част от SPORT 2000, която е сред водещите световни спортни мултибранд вериги. Разполага с повече от 4000 обекта в 25 държави и оборот от над 5 млрд. евро годишно. Общата търговска площ възлиза на над 1 600 000кв.м
В портфолиото на SPORT 2000 са включени търговски марки (А-brands) като Adidas, Nike, Puma, Reebok, Asics, Salomon, Wilson, Head, Fisher, Speedo и др. Също така се предлагат и ексклузивни марки специално разработени от SPORT 2000 (E-brands), които допълват продуктовата селекция в основните направления: хардуер – фитнес уреди и спортни стоки, туристически стоки, спортни дрехи и обувки, лайфстайл облекла, колективни спортове.

За Контакти:

Мария Панайотова, mariya.panayotova@sportdepot.bg