СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Търговия

15 Март 12, 17:18 / Автор: Symmetric Communication
Нов супермаркет Рода отваря врати в столичния квартал Дианабад
Веригата ще продължи да развива доказано успешния формат магазини в името на удобството и комфорта на потребителите
София, 15 март 2012 г.

Нов супермаркет Рода откри Меркатор-Б в столичния квартал Дианабад. С новия обект в Дианабад словенската верига се придържа към стратегията си да развива по-малки формати магазини в страната ни през настоящата година. Разположението на търговските обекти в непосредствена близост до местоживеенето на потребителите гарантира максимално удобство и комфорт в пазаруването на стоки от първа необходимост. „Резултатите на Рода в South Mall са отлични и това ни дава основание да разширяваме присъствието си с по-компактни магазини“, коментира управителят на Меркатор-Б ЕООД Марин Тодоров.

Магазинът в Дианабад е разположен на площ от 350 кв.м., където с добре оптимизирана подредба на асортимента са разположени над 4000 стоки на изгодни цени.

Рода предлага на своите клиенти прясно изпечен хляб и тестени изделия от собствена пекарна, прясно месо, деликатеси и домашно сготвени ястия от кулинарния щанд.

В Рода може да намерите богато разнообразие от свежи плодове и зеленчуци, мляко, млечни и месни изделия, замразени продукти, сладкарски изделия, безалкохолни и алкохолни напитки, козметика, както и значителен брой висококачествени продукти от собствената търговска марка, които в съчетание със седмичните промоции, правят възможно клиентите на магазините да получават оптимално качество на изгодни цени. Работното време на новия супермаркет в Дианабад е съобразено с настъпващите пролетни и летни месеци – любезният персонал ще посреща своите клиенти всеки ден от 08:00 до 22:00 ч.

За Меркатор Груп:

Меркатор Груп е словенска компания с над 60 години опит в основния си бизнес – търговия на дребно с бързооборотни стоки. Компанията се занимава също и с търговия на едро, с търговия на спортни стоки, дрехи и техническо оборудване.

Резултатите в цифри са следните:

• присъствие в 7 държави в Централна и Източна Европа,
• над 24 000 служители,
• над 1500 магазина на обща площ от 1.3 млн. м².
• през 2011 г. Меркатор Груп реализира приходи в размер на близо 2,93 милиарда евро, което е 5,3 процента ръст в сравнение с 2010 г.

За Контакти: Symmetric Communication

Източник: Symmetric Communication