Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Техника

Вземи в gLOG
15 Март 12, 17:21 / Автор: LG
LG с отличия на наградите Red Dot Design и iF Design
Четиринайсет продукта на LG Electronics получиха отличия на наградите Red Dot Design заради своите предимства по отношение на дизайна.
София, 15.03.2012 г. – Четиринайсет продукта на LG Electronics получиха отличия на наградите Red Dot Design заради своите предимства по отношение на дизайна. Жури от 30 независими съдии се запозна с над 4 500 продукта, дело на 1 800 производители и дизайнери от почти 60 държави. В рамките на конкурса LG получи дванайсет Red Dot Design награди и две почетни дипломи.

Успехът на LG по време на наградите Red Dot Design бе постигнат след като компанията спечели четиринайсет награди в надпреварата на iF (International Forum) по-рано тази година, в която участваха 2 923 продукта. Android смартфонът LG Optimus 2.0 беше отличен заради уникалния дизайн на потребителския си интерфейс. LG също така беше отличена заради отговорното си отношение към природата при създаването на уплътняващия материал в кутията на принтера MACHJET, за чиято изработка е използван целулозен материал, годен за рециклиране.

“Спрямо философията на LG всеки наш продукт трябва да бъде с дизайн, който да допринася за позитивните изживявания на потребителите”, каза Кун-Пьо Лий, ръководител „Корпоративен дизайн” в LG Electronics. „Нашата цел е да създаваме дизайн, който, освен че е практичен, събужда и емоциите на нашите клиенти.”

Сред продуктите, отличени на наградите Red Dot Design 2012 са:

LM9600: CINEMA 3D Smart TV
Телевизорът LM9600 е сред водещите модели в новата серия CINEMA 3D Smart телевизори на LG за 2012 година. Освен че предлага усъвършенствана 3D технология и подобрена Smart функционалност, моделът LM9600 включва уникалния CINEMA SCREEN дизайн на LG. С почти невидима рамка, LG9600 осигурява 3D изживяване, близко до това, на което потребителите могат да се наслаждават пред големия екран в кино салона. Почти невидимата рамка допълва елегантния дизайн на новите CINEMA 3D Smart телевизори, които се вписват дори в най-изтънчения интериор.

Magic Remote
Новото дистанционно на LG Magic Remote осигурява удобство на потребителите благодарение на иновативните си възможности за управление, както и с ергономичния си дизайн. Елегантната заоблена форма приляга идеално в ръката на потребителите, а новите функции за управление заместват конвенционалните физически бутони с възможност за интуитивно и лесно управление. Предимствата на модела включват гласово разпознаване (Voice Recognition), скрол за управление (Wheel), по-интуитивно управление на курсора (Pointing) и управление чрез жестове (Magic Gesture).

LG Styler
Решението за грижа към дрехите Styler се отличава с модерен и елегантен външен вид, който допълва идеално интериора на всяка спалня, килер или перално помещение. В допълнение към елегантния дизайн, върху предната страна на системата Styler е разположен изящен интуитивен панел за управление с меко и ненатрапчиво осветление. С помощта на парни цикли Styler намалява малките гънки и следите от неприятни миризми. Системата също така поддържа дрехите чисти и свежи, като използва селекция от аромати, които нежно проникват в материята на съхраняваните дрехи. Моделът Styler е оптимално добро решение, което осигурява професионална грижа за дрехите.

Хладилник с долен фризер създаден за европейския пазар
Елегантният и модерен хладилник с долен фризер (номер на модела: GB5240AVAZ) разполага с изключително голям капацитет и стилен диспенсър за вода, като се отличава със страхотна визия и едновременно с това осигурява максимално удобство. Т.нар. Zero Clearance дизайн на продукта позволява вратите на хладилника да се отварят на 90 градуса, без да се удрят в стените на помещението. Новият долен фризер също така осигурява енергийна ефективност от клас А++, което до голяма степен се дължи на технологията линеен компресор (Linear Compressor).

# # #

За LG Electronics, Inc.
LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) е световен лидер и технологичен иноватор в областта на потребителската електроника, мобилните комуникации и домакинските електроуреди. В компанията работят повече от 93 000 души в над 120 представителства по целия свят. С продажби на стойност 54,3 трилиона корейски вона (49 милиарда щатски долара) през 2011 година, LG Electronics се състои от 4 бизнес подразделения – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance и Air Conditioning and Energy Solutions. LG е един от водещите производители в световен мащаб на телевизори с плосък панел, мобилни устройства, климатици, перални машини и хладилници. Повече информация можете да намерите на
www.LGnewsroom.com.

Източник:
LG

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

4.796