Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Банки и финанси

18 Март 12, 16:01 / Автор: "Делтасток" АД
Делтасток получи разрешение да предоставя финансови услуги в Република Южна Африка
Делтасток беше регистрирана като Оторизиран доставчик на финансови услуги (Authorised Financial Services Provider) към Борда за финансови услуги (Financial Services Board - FSB) на Република Южна Африка (FSP No. 43342).
Делтасток беше регистрирана като Оторизиран доставчик на финансови услуги (Authorised Financial Services Provider) към Борда за финансови услуги (Financial Services Board - FSB) на Република Южна Африка (FSP No. 43342). Компанията е оторизирана не само да предлага финансови консултации, но също и да действа като посредник. Делтасток е регулирана по MiFID и е регистрирана към финансовите регулаторни органи на повечето държави от ЕС. Фактът, че сега вече е регистрирана и към FSB на Южна Африка, е стъпка напред в развитието на компанията.

Бордът за финансови услуги (Financial Services Board) е регулаторната финансова агенция на правителството на Южна Африка и отговаря за всички небанкови финансови услуги в страната. FSB е независим орган, който регулира и упражнява надзор върху сектора за финансови услуги. Това включва регулиране на най-голямата фондова борса в Африка - Йоханесбургската фондова борса. FSB има за цел да насърчава и поддържа добра финансова инвестиционна среда в Южна Африка.

Източник:
http://www.deltastock.com/bulgaria/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5122