Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Гурме

Вземи в gLOG
18 Март 12, 16:12 / Автор: hranaotklasa.bg
"ХРАНА ОТ КЛАСА" - строга към производителите, щедра към потребителите
В етапа на проверки и производство на новите хранителни продукти на "ХРАНА ОТ КЛАСА" – www.hranaotklasa.bg, е важно потребителите да бъдат спокойни, че качеството им ще бъде безкомпромисно!
Продуктите под марката “ХРАНА ОТ КЛАСА„ се произвеждат единствено от предприятия покрили напълно двата критерия за оценка. Те включват безопасност и качество на произведения продукт и устойчивост на развитие и социална отговорност на фирмата.

Система на "ХРАНА ОТ КЛАСА" за оценка на фирмата се изготвя на база на международните стандарти IFS или BRC. Двата стандарта към момента се явяват с най-високи изисквания по отношение на качеството и безопасността на хранителните продукти. Те включват в себе си стотици критерии, които трябва да бъдат изпълнени над 85 %, за да може фирмите да заслужат правото да произвежда продукт под марка „“ХРАНА ОТ КЛАСА„”.

От съществено значение за качеството и безопасността на продукта е инфраструктурата на предприятието. Тук са включени – цялостна оценка на външни площи, вътрешни сгради–стени, подове, тавани, прозорци, врати, осветление, климатизация и съоръжения – машини и оборудване. Задължително се проследява и личната хигиена на персонала, производствените помещения, снабдяване с вода, отпадъци, борба с вредители.

За да подсили своята концепция, "ХРАНА ОТ КЛАСА" се стреми към приложени стабилни рецептури на продуктите и тяхното спазване – включително за входни суровини, произведен продукт, етикетиране, проверка на количеството и вложените съставки.

Марката държи и на автентичността на продукта – неговото съдържание трябва да съответства на очакванията на потребителя. Ако има наличие на отклонение в съдържанието, които променят характеристиката на продукта, продукта се отхвърля. Освен това се проследяват и всички съставки, вложени в продуктите, както и недопускане използването на ГМО храни.

Лабораторни изследвания и анализи от външни акредитирани лаборатории и още над 250 критерия за изпълнение. Що се отнася до устойчивото развитие и социална отговорност на фирмата, на първо място стоят удовлетвореността и насочеността към клиента. В това число влизат регистрираните похвали от клиенти и липса на рекламации от крайни потребители. Имиджът на фирмата трябва да е оформен главно не само от отговорността към околната среда, но и от етично отношение и отговорност към персонала.

„ХРАНА ОТ КЛАСА“ вече провери и избра своите първи производители. За да разберете кои са те и какви продукти ще бъдат пуснати на пазара скоро, не пропускайте да следите сайта и facebook страницата на марката - http://www.facebook.com/HranaOtKlasa.

За Контакти: Accent Select

Източник:
www.hranaotklasa.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1482