Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Гурме

Вземи в gLOG
22 Март 12, 21:16 / Автор: hranaotklasa.bg
„ХРАНА ОТ КЛАСА“ се готви за големия старт на първите си продукти
След нелек и дълъг период на проучвания, проверки, подбор и оценка на подходящите производители , „ХРАНА ОТ КЛАСА“ е на финала на подготовката си по пускането на първите продукти на пазара за своите потребители.
След нелек и дълъг период на проучвания, проверки, подбор и оценка на подходящите производители , „ХРАНА ОТ КЛАСА“ е на финала на подготовката си по пускането на първите продукти на пазара за своите потребители. С новите си продукти брандът цели да заложи нови възможности и преспективи на пазара на хранителни продукти у нас.

"ХРАНА ОТ КЛАСА" не е марка,
която предлага био продукти, а такива, които са строго проверени и надеждни.Според проучванията на марката, тенденцията за безопасно хранене предлага добри възможности за развитието нейните продукти.

Предвид стремежа на българите да се хранят вкусно и качествено, "ХРАНА ОТ КЛАСА" ги провокира да се грижат за себе си с цялата отговорност, с каквато брандът се отнася към проверките на своите продукти. Новата марка храна не се стреми да е заместител на хранителните добавки или био храните, а да съчетае полезните съставки със свежестта и автентичността на продукта.

„ХРАНА ОТ КЛАСА“ създаде нови продукти, които да отговарят на съвременните потребности на потребителите и разработи опаковките, които ще привличат вниманието в много по-голяма степен от останалите.

На какво предстои да се зарадват българските потребители? Със сигурност любопитството от месец насам е нарастнало, но много скоро ще бъде заместено от приятна изненада. На този етап "ХРАНА ОТ КЛАСА" е подбрала за вашия вкус истински млечни продукти, месни и...олио.
Как ще ги познаете? На първо място изпъква логото на бранда, като етикетите на съответните продукти се отличават със стил, изисканост и много колоритност.

В момента, в който продуктите стартират на пазара, ще бъдат поместени всички адреси на магазините в сайта на "ХРАНА ОТ КЛАСА"- www.hranaotklasa.bg

Дотогава всеки може да следи всичко актуално случващо се с марката в блога - www.hranaotklasa.bg/blog/ и facebook страницата на бранда- http://www.facebook.com/HranaOtKlasa

За Контакти: Accent Select

Източник:
www.hranaotklasa.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1795