Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Забавления

Вземи в gLOG
22 Март 12, 21:23 / Автор: PRates Agency
Мадона скри шайбата на Денис, приятели и зрители
"The Madonna Show" е спектакъл, създаден едва за един месец. Костюмите се шият, хореографиите се учат, но приликата на Фани Калчева със самата Мадона и пластична операция не би я постигнала!
„Ако Мохамед не отиде при планината, планината ще отиде при Мохамед.”. Това се случи и във вечерното шоу на Канала! Едва ли Денис и Звезди някога са предполагали, че ще отидат на концерт на Мадона, затова тя дойде при тях и им изнесе частна шоу програма.

"The Madonna Show" е спектакъл, създаден едва за един месец! Но професионализмът, безсънието и безкрайните часове репетиции на изпълнителите биха ви заблудил, че се занимават само и единствено с това от години! Изключителната прилика на Фани Калчева с поп звздата е решаващият ход, който задвижва колелото. Тя избира балета си, като у всеки търси индивидуалния характер. В търсене на своя Черен лебед, съдбата среща Фани с Ола Джонсън и той става част от великолепната шесторка. За изключително кратко време те изучават хореографиите от турнетата на Мадона. Фани започва да ходи на уроции по пеене, защото не може да си позволи да пее на плейбек. Костюмите също са 1:1 до най-малкия детайл!

Вижте как "The Madonna Show" откри шоуто на „Денис и приятели” и в какво си казаха със Звезди (след 0:49мин) на следния линк: http://bnt.bg/bg/productions/131/edition/21483/denis_i_prijateli_21_mart_2012

Вижте всичките превъплащения във Facebook страницата The Bulgarian Madonna, a ако желаете да изпитате тази емоция на живо, поканете лично Мадона.

За Контакти:

Биляна Кънчева
PRates Agency Ltd.
0888 86 80 86 

Източник: PRates Agency

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4467