Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Събития

Вземи в gLOG
23 Март 12, 22:03 / Автор: Anett&Co
Възможности за реално бизнес развитие ще бъдат представени на третия Biz2Bizi форум
На 29 март във Варна предстои да се състои третото издание на Biz2Bizi форум - събитието, което събира на едно място успели хора от различни сфери на бизнеса и млади предприемачи с воля за успех. Два форума вече се реализираха при засилен интерес. Гост лекторите, които ще споделят опита си пред ентусиазираната аудитория на третата среща, са Бисер Варчев и Христо Попов.
Г-н Бисер Варчев е собственик и управител на "Варчев Финанс" ЕООД. Завършил е Икономическия университет във Варна, специалност „Икономика и управление на търговията”, след което стажува в инвестиционната банка „Мерил Линч”. Създава верига обменни бюра, които се разрастват до финансова група „Варчев финанс”. Темата на неговата лекция е "Предприемач без граници".

Г-н Христо Попов е сериен предприемач, завършил „Международни икономически отношения” в УНСС и МВА в Кеймбридж. Специализира мениджмънт в Харвард, Сингапур, Великобритания и Унгария. Започва работа в отдела за стратегическо планиране на "Шел" в Лондон, а след това работи по проекти на компанията в България, Унгария и Великобритания. Бил е мениджър в компании като „Микс Експрес” и „Интерснак България”, ръководител на проекта за преструктурирането на пивоварния гигант „Саб Милър” в Европа и генерален директор на „Интербрю” за България. През последните осем години е сключил над 80 успешни сделки с недвижими имоти, а в момента разработва проекти, свързани с производството и дистрибуция на здравословни храни и виртуални хипермаркети. Той ще представи лекция на тема: „Тhe best job in the world”.

Biz2Bizi е инвестиционнo-предприемачески форум, чиято цел е да стимулира иновативното и креативно бизнес мислене и да създава благоприятна среда за споделяне на успешни бизнес модели, опит и добри практики. Обучението се организира от специално подбрани финансови специалисти, лектори по предприемачество и мениджмънт, бизнес-ангели, консултанти, юристи и други специалисти както от страната, така и от чужбина.

Мисията на Biz2Bizi е да провокира сред обществото предприемаческо мислене и да помага за устойчиво развитие на бизнеса, организирайки ежемесечни срещи. Те преминават през няколко етапа. Първоначално има лекционна част, насочена към повишаване капацитета и възможностите на младите предприемачи относно тяхната инвестиционна готовност и бизнес култура. Следва дискусионен панел, с който се дава възможност на аудиторията да зададе интересуващите я въпроси към лектора. В панела „Бизнес шанс” начинаещите бизнесмени представят в рамките на 5 до 10 минути свой проект, който се оценява от публиката и лектора. Избраният за най-перспективен проект се класира за финалния етап. Заключителната част е насочена към насърчаване на креативното бизнес мислене чрез решаване на практически казуси, поставени от лектора или модератора.

Мястото, където ще се проведе третият Biz2Bizi форум, е Зала Палас прес в Дворец на Културата и Спорта – Варна, а часът – 18:00. Входът за събитието е безплатен.

За Контакти: Anett & Co.

Източник:
http://www.anett.co

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1417