Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Събития

Вземи в gLOG
23 Март 12, 19:50 / Автор: Интер Експо Център – София
ВОЗИШ ЛОДКА ЗА ЧЕТИРИМА, БЕЗ ДА УСЕТИШ
Пролетта прави по-неспокойни и нетърпеливи любителите на природата. Желанието за отдих и приключения расте с всеки ден. Кроят се планове за излети по суша и вода, а с тях и грижите за добрата им подготовка. За пореден път на помощ идва специализираното изложение ЛОВ И РИБОЛОВ, чието пролетно издание в Интер Експо Център – София тази година е от 5 до 8 април.
За пореден път на помощ идва специализираното изложение ЛОВ И РИБОЛОВ, чието пролетно издание в Интер Експо Център – София тази година е от 5 до 8 април.

В продължение на четири дни любителите на лова и риболова ще имат полезни и приятни срещи с производителите и търговците на различни модели ловно оръжие и муниции, въдици, такъми и разнообразни аксесоари за успешен улов. Това е мястото, където ловците и рибарите могат да открият най-подходящата екипировка и специално оборудване за по-голям успех, но и за повече комфорт и сигурност сред природата.

Любителите на приключения обичат свободата, обичат да имат избор, да могат бързо да сменят посоките и лесно да покриват разстоянията.
На ЛОВ И РИБОЛОВ такава възможност ще предлагат лодките EzyBoat – революционна концепция, която позволява лодката да се сгъва, колелата да се прибират и лесно да бъде теглена и удобно съхранявана. Направена от стъклопласт, EzyBoat е подходяща за ветроходство, моторно и гребно плаване. С нейните 4,4 метра (сгъната лодката става 2х2,5 м) в нея могат да се пренасят обемисти и относително тежки предмети, като извънбордов двигател. Теглото й без двигателя е около 200 кг, така че лесно се тегли дори с най-малките автомобили. Важна екстра на лодките е, че са с интегриран колесар – патентована система вградена в корпуса, което спестява грижите по паркирането на ремаркето. Лодката се отваря подобно на флип-телефон и разгъването става за минута. Корпусът й е проектиран за най-добра плаваемост и стабилност, затова е изключително безопасна и почти непотопяема. Може да превозва до четирима възрастни.

Ветроходството с EzyBoat е много лесно за начинаещи моряци и плаването е стабилно дори при умерени ветрове. Плавателният съд отговаря на ЕС директивата за категория С и има сертификат за съответствие (директива 2007/46/ЕС) за регистрация като прикачно превозно средство (ремарке).

Алуминиевите лодки Buster SCC модел 2012 и Linder ще направят своята премиера на ЛОВ И РИБОЛОВ. Плавателният съд на Linder е специално оборудван за целите на пожарната, полицията, за хората от гражданска отбрана или ИАРА със сирена, високоговорителна уредба, прожектор, специален ролбар и т.н. и обещава години сурова професионална употреба.

Това са едни от любипитните експонати на ЛОВ И РИБОЛОВ, които подсказват как един излет може да носи неповторими впечатления, удобства и сигурност. Паралелно ще се проведе и второто изложение за екстремни спортове и приключения ADVENTURE & EXTREME EXPO 2012.

За повече информация: www.iec.bg

За Контакти:

Люба Личева, тел 02 9655 289 

Източник:
www.iec.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5385