Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Събития

Вземи в gLOG
24 Март 12, 12:55 / Автор: Anett&Co
Първа пролет дойде и в „Клуб на строителя” – Варна
На 20 март в „Клуб на строителя” при Камара на строителите, Областно представителство, гр. Варна, се проведе третата поред тематична вечер. Този път строителите на морската столица посрещнаха заедно Първа пролет!
На 20 март в „Клуб на строителя” при Камара на строителите, Областно представителство, гр. Варна, се проведе третата поред тематична вечер. Този път строителите на морската столица посрещнаха заедно Първа пролет!

По стара българска традиция, още на входа на Клуба, членовете на Камарата бяха закичени с китка здравец и приветствани за добре дошли под звуците на избрани любими български песни.

В унисон с пролетния дух , за доброто настроение на присъстващите се погрижиха гостите от Фолклорен танцов ансамбъл „Варна”. Варненските строители се веселиха и танцуваха на фона на българска народна музика заедно с танцьорите. Право, Дайчово, Еленино, Ганкино, Дунавско и Ръченица са само част от хората, на които професионалистите от ансамбъла научиха да танцуват всички желаещи.

Специален гост на събитието беше и екипът на ресторант Home Dine& Wine. Ресторантът, популярен в града със своите домашно приготвени рибни ястия, се погрижи за деликатесите по масите. Не липсваха както пушени и мариновани риби, така и хапки с хайвер и сьомга. Главният готвач Десислав Георгиев представи на живо пред присъстващите как в домашни условия да си приготвят прясно маринована риба Севиче.

Елементарно и удобно за приготвяне, Севичето има четири задължителни елемента - сурова риба или каквато и да е друга морска храна, сол, люти чушки и сок от плодове с много високо киселинно съдържание - най-вече различни цитруси като лимон, лайм и дори грейпфрут. Основната идея на тази експлозивна комбинация е нарязаната на малки парчета риба да се смеси с останалите съставки и да се остави да престои няколко часа. Зад простотата на приготвянето се крият процеси, които правят уникален вкуса на тази храна, тайната на които беше разкрита пред членовете на Варненската строителна камара.

Тематичните вечери, организирани за членовете на Варненската строителна камара, ще продължат с ново мероприятие през месец април. Какво ще бъде то и с какво ще изненада този път „Клуба на строителите” своите гости, тепърва предстои да се разбере.

За Контакти: Anett & Co.

Източник:
Anett & Co.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

9.5801