Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Банки и финанси

Вземи в gLOG
27 Март 12, 19:31 / Автор: Райфайзенбанк
Райфайзенбанк създаде онлайн медия център за журналистите
Райфайзенбанк създаде специализиран медия център с разнообразна информация за медиите и всички посетители на корпоративния уебсайт на банката (http://rbb.bg/bg-BG/MediaCenter/).
Райфайзенбанк създаде специализиран медия център с разнообразна информация за медиите и всички посетители на корпоративния уебсайт на банката (http://rbb.bg/bg-BG/MediaCenter/). В специализираната подсекция могат да бъдат намерени пълен набор от документи, представящи Райфайзенбанк, актуална информация и мултимедийно съдържание, които са от полза за медиите при изготвяне на техните материали и за следене на новостите, свързани с банката. В медия центъра може да бъде открита и информация за събития и награди, архив с публикации и интервюта в медиите, както и прес кит с документи като презентация на Райфайзенбанк, визитка за журналисти, контакти и др.

Полезна характеристика на медия центъра са галериите със снимки и видео. Страницата със снимки съдържа лога на банката и дъщерните й дружествата, снимки на награди, събития, продукти и др., а във видео секцията може да се видят видео материали от пресконференции, събития и рекламни клипове. Всички галерии в медия центъра позволяват снимките да бъдат сваляни с опцията «свали изображение». RSS функционалността в медия центъра позволява на желаещите да се абонират за информацията в него и така да бъдат известявани в реално време за новото съдържание. RSS съществува и за прес съобщенията, които са разположени в секция Новини в сайта на Райфайзенбанк.

За Контакти:

Отдел “Връзки с обществеността”
тел. 91 985 174/535/600

Източник:
www.rbb.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

2.8231