Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Медии

Вземи в gLOG
28 Март 12, 07:50 / Автор: Списание "Биограф
Младият Путин на корицата на априлския “Биограф”
Осмият брой на най-голямото българско списание е микс от политика, театър, кино и лайфстайл
14-годишният Владимир Путин, мечтаещ да стане агент на КГБ, е човекът от корицата на новия брой на “Биограф”, който излиза на 29 март, четвъртък. Анализирайки ситуацията след скорошните президентски избори, списанието разказва и за младежките години на новия стар държавен глава на Русия с непознати досега снимки от детството му.

В допълнение към темата от корицата са публикувани и очерци за Леонид Брежнев, Юрий Гагарин и гадателката Джуна. Последният шеф на УБО – генерал Георги Милушев, пък се изповядва пред журналистката Валерия Велева за тайните, с които е бил принуден да живее, докато е работил неотлъчно до Тодор Живков в последните години от управлението му.

Репортажът на Миролюба Бенатова “Осъдени в Бразилия” е другият хитов материал в априлския “Биограф”. Топрепортерката на bTV се срещна с арестувания олимпийски шампион Гълъбин Боевски, както и с други българи, задържани и осъдени за наркотрафик в затвора на 300 километра от Сао Паоло.

Списанието посвещава 10 страници и на Радой Ралин. Според автора на очерка за него Вихрен Чернокожев, истинската дата на раждане на сатирика-дисидент е с една година по-рано от официално приетото. 90-годишният юбилей на Радой трябва да се чества сега, а не догодина, твърди литературоведът, разказвайки спомени за Ралин.

Ексклузивен репортаж на Ирина Асиова от Хонконг, където екшън-звездата Жан-Клод Ван Дам живее със съпругата си културистка, очерк за Петя Дубарова, която на 25 април щеше да навърши 50 години, ако беше жива, и интервю, съдържащо последния голям монолог на Велко Кънев, допълват съдържанието на априлския “Биограф”.

И този месец 244-страничното списание предлага богато илюстрирани секции Forum, Lifestyle, Fashion и Review.

За Контакти:editorial@biograph.bg

Източник: www.biograph.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

4.4386