Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Лайфстайл

28 Март 12, 21:32 / Автор: GUNA S.P.A
Колагенът в битка срещу целулита
На научна среща на дерматолози и пластични хирурзи, организирана в София от българската фармацевтична компания Интелект Фарма, бе представена най-новата технология в борбата с целулита и локалните мастни натрупвания, на италианския производител GUNA S.p.a.
На научна среща на дерматолози и пластични хирурзи, организирана в София от българската фармацевтична компания Интелект Фарма, бе представена най-новата технология в борбата с целулита и локалните мастни натрупвания, на италианския производител GUNA S.p.a. В основата на тази нова технология лежи действието на колагена и другите съставки за стягане и изглаждане на кожата, както и за намаляване на обиколките на определени части от тялото. Процедурата колагенов коктейл е хит в момента в цяла Европа и САЩ. Голяма част от холивудските знаменитости се подлагат на нея, за да бъдат в съвършена форма.

Колагеновите ампули GUNA MD-Matrix могат да бъдат прилагани самостоятелно като иглена мезотерапия за лечение на целулит или локални мастни натрупвания в различни области на тялото като се инжектират интрадермално, или посредством магнитофореза с помощта на апарат. Магнитофорезата вдсъщност представлява нискочестотни магнитни вълни, които спомагат за проникването на активните вещества на дълбочина до 3 см. Въздействат директно в засегнатата област и не причиняват странични ефекти. Освен това магнитните вълни са синхронизирани с биомагнитното поле в човешкия организъм и това допълнително спомага за ефективността в определените нива на кожата.
Освен колаген, вълшебната течност съдържа и никотинамид и лимонена киселина като помощни средства. “Колагенът в GUNA MD-Matrix е нискомолекулярен, с прекрасна пенетрация и отлично въздействие. Не предизвиква имунен отговор от страна на организма поради иновативната технология на производство. Лесно достига до матрицата - “колагеновата биомрежа”, която осигурява стегнатостта и плътността на кожата. При директно инжектиране в засегнатите участъци, той механично реструктурира тъканите.”, каза в своята презентация д-р Радина Денкова, Завеждащ сектор Козметична дерматология в Есте клиник. Никотинамидът и лимонената киселина в състава на инжектираната субстанция са две изключително необходими и въздействащи съставки. Лимонената киселина реактивира клетъчния метаболизъм и така бързо се намалява количеството мазнина в мастните клетки. Никотинамидът е мощен антиоксидант, който ускорява оксигенацията на тъканите. В комплект трите съставки стягат и изглаждат кожата и намаляват обиколките на съответната област.

Предимство на колагеновите ампули GUNA MD-Matrix е както самостоятелното им приложение, така и отличното им съчетание и взаимодействие с други антицелулитни методи.

За да има дълготраен ефект е необходимо да се направят 8 процедури при лек до средно изразен целулит и леки локални мастни натрупвания и 10 процедури при по-тежки случаи.

За Контакти: GUNA S.P.A

Източник: GUNA S.P.A

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1084