Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Бизнес и икономика

Вземи в gLOG
30 Март 12, 12:12 / Автор: Комуникационна агенция PRoWay
Клуб Investor.bg организира дискусия на тема „Доверието в публичните дружества за "съживяване" на българската борса“ на 9 април
„Доверието в публичните дружества за "съживяване" на българската борса“ е темата на дискусия, която Клуб Investor.bg организира на 9 април 2012 г. (понеделник) от 18:30 часа в хотел „Хилтън“, София.

Участие в дискусията ще вземат експерти и представители на регулаторни органи и участници на капиталовия пазар. Димана Ранкова, заместник-председател на Комисията за финансов надзор (КФН),  ще говори за предложенията за промени в ЗППЦК – включително праг за задължително търгово предложение при придобиване на 1/3 от капитала на публично дружество и право на ръководството да получава акции от публичните дружества.Сред останалите лектори на форума ще бъдат Асен Ягодин, председател на борда на директорите на БФБ-София, Георги Момчилов, изпълнителен директор на Индустриален холдинг България АД и Николай Гърнев, партньор в Ърнст и Янг България. Модератор на дискусията ще бъде Любомир Леков, председател на борда на директорите на „Инвестор.БГ“ АД. 

Сред обсъжданите теми ще бъдат също:

 

-         Защо фондовите индекси в САЩ и Европа са на близо 4 годишни върхове, а SOFIX е близо до дъното си за последните години?

-         Комуникацията между публичните дружества и инвестиционната общност

-         Да бъдат ли инвестирани на БФБ-София средства от Сребърния фонд?

-         Приватизацията на БФБ-София като начин за съживяване на пазара.

 
Клуб Investor.bg Капиталови пазари се осъществява благодарение на подкрепата на Ърнст и Янг България и Индустриален Холдинг България.

Институционален партньор на клуб Investor.bg e Българска Фондова Борса – София.  

За контакти:
Катрин Иванова - Мениджър събития
тел: +359 2 812 9 831
моб: +359 894 717 226
 
За Клуб Investor.bg

Клуб Investor.bg е клубът на инвестиционната общност в България и на всички, които се интересуват от пазарите и тяхното развитие. Мисията на Клуб Investor.bg е да подкрепя развитието на бизнеса и добрите корпоративни практики на компаниите, като осигурява професионално мнение по актуални теми от света на бизнеса и финансите и среща инвестиционната общност с водещи професионалисти от света на бизнеса. Клуб Investor.bg се провежда от 2007 година и е утвърдена платформа за дискусии на теми, свързани с българската и международната икономика и финансовите пазари.

 
Източник: Комуникационна агенция PRoWay

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4949