Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Забавления

Вземи в gLOG
29 Март 12, 19:27 / Автор: PRates Agency
Българската Мадона поздрави Ал Пачино за Световния ден на театъра
Световният ден на театъра бе подобаващо отбелязан в студиото на „Животът и градът” по NBT. „Поздравявам всички колеги и Ал Пачино.”,каза Българската Мадона и им пожела творчески успехи, както на сцена така и вътре в самите тях.
Пoразителната прилика на актрисата Фани Калчева с поп иконата бе специалната изненада за зрителите. Спечелила конкурс за двойнички Фани споделя, че не е Мадона в живота. „Работя като аниматор. През деня съм Хана Монтана или принцеса от приказките на Дисни, вечер се преобразявам в Мадона”. Изключителната прилика е била явна още в ученическите години на актрисата. Провокирана от приятелите си, само за една вечер сама си ушива първия костюм на Кралицата на поп-а.Но едва преди няколко месеца се решава да продължи тази провокация и с екип от професионалисти – хореограф, танцьори, гримьор и шивач създава The Madonna Show. “Ние не сме имитатори, а Интерпретаори на Мадона. Публиката е поразена от приликата, после от танците, а когато започна да пея, защото аз пея на живо, шушукането преминава в очудващото „Ама тя ли пее?!””. А на въпроса: „Трудно ли се става Мадона”, Фани отговори, че „Трябва да притежаваш заряд, енергия лудост и онази искра в погледа, която побърква публиката”.

Българската Мадона държи на максимата „Ако ще е гарга да е рошава” и затова всичко е изпипано до най-малкия детайл , включително и Черният Исус – Ола Джонсън. И ако това не ви е достатъчно вижте цялото интервю във втората част на предаването на следния линк
http://www.nbtv.bg/?page=air-event-details&instanceID=1454&type=48&FCID=FCb9781d85dbca1137afdedf0f9ccc4ffb или посетете Facebook страницата The Bulgarian Madonna. А за тези любителите на Мадона в Лас Вегас – дръжте се, защото Тя идва!

За Контакти:

Биляна Кънчева
PRates Agency Ltd
0888 86 80 86 

Източник: PRates Agency

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1158