Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Информационни технологии

Вземи в gLOG
09 Април 12, 20:50 / Автор: Микроинвест
Училища за езиково обучение Интелект внедри CRM система SugarCRM
След внедряването на системата SugarCRM се отчете на първо място един обстоен и реален мониторинг на потока клиенти. Наблюдават се тенденции за повишаване ефективността на работа на служителите в Училища Интелект и Агенция за преводи Интелект.
Ваня Ананиева, управител

1) Представете Вас и Вашата компания накратко.

Училища за езиково обучение Интелект е специализиран център за преподаване на английски, немски, италиански и испански езици. Фирмата функционира от 2000 година, като към момента е една от водещите сред образователните центрове и училища, разполагаща с 4 големи филиала, разположени на комуникативни места в столицата. Ние сме едни от първите училища за езици, в които се използват най-съвременните методи за преподаване, както и най-актуалните мултимедийни и интерактивни способи за обучение като интерактивни дъски, дистанционни и много други.

Малко след създаването на Училища за езиково обучение Интелект беше създадена и Агенция за преводи и легализация Интелект.

Агенция Интелект има за основна цел да помогне на хората, говорещи на различни езици, да осъществяват една по-пълноценна комуникация. Ние предлагаме както преводи от и на чужди езици от четирите основни езикови групи, така и услуги по легализация на документи, предназначени за ползване в България и чужбина.

2) Какво наложи търсенето на специализиран софтуер - CRM система за управление?

Определено основната причина за търсенето на специализиран софтуер беше повишеното търсене на обучение по чужди езици в Училища за езиково обучение Интелект, както и желанието на хората да пътуват в чужбина за удоволствие, учене, специализации, работа и др., като за целта са им необходими множество различни документи. За своето професионално развитие в чужбина, хората имат нужда от правилно оформление на своята документация и правилна консултация за всякакъв тип легализация и превод, каквито се предлагат в Агенция за преводи Интелект.

3) Кои фактори повлияха на Вашия избор на CRM система SugarCRM?

Необходимостта от място за съхранение и управление на цялата база данни с клиенти и курсисти на Училища и Агенция за преводи Интелект.
Гъвкавостта при изготвянето на софтуера – съобразяване изцяло с нуждите на отделния бизнес.
Опция за промяна след влизане в експоатация.
Подръжката, която е изцяло на наше разположение.
Възможността за достъп от различни хора и непрестанен мониторинг от ръководството.
Опция за организиране на маркетингови кампании
Лесен и достъпен интерфейс.

4) Как разглеждате проекта - като разход или като инвестиция?

Ние в Училища Интелект и Агенция за преводи Интелект имаме нужда от правилно съхранение на всички данни, с които работим. За сигурността на всички служители, за достъпа на определени лица до системата, както и за организирането на данните според необходимостта, решихме да направим една добра, разумна и възобновима инвестиция. Определено смятаме, че този продукт редуцира времето за организация и улесни всички колеги при въвеждането, експлоатирането и съхранението на най-ценното в днешно време – информацията.

5) Какви положителни тенденции в дейността на компанията отчетохте след внедряването на SugarCRM?

След внедряването на системата се отчете на първо място един обстоен и реален мониторинг на потока клиенти. Обобщи се търсенето в зависимост от района, в който се намират филиалите на Училища Интелект. Характеризираха се най-търсените типове легализации и преводи. Наблюдават се тенденции за повишаване ефективността на работа на служителите в Училища Интелект и Агенция за преводи Интелект.

6) Как ни открихте?

Тъй като нашите две фирми използват счетоводен софтуер Microinvest Invoice Pro, ние сме запознати с качеството на предлаганите продукти на Микроинвест. Потърсихме тяхното компетентно мнение относно препоръка за подобна софтуерна организация и те ни предоставиха SugarCRM, за което сме им изключително благодарни.

7) Какво е мнението Ви за екипа по внедряване?

Отлично лично отношение и висок професионализъм.
За Контакти:marketing@microinvest.net
Източник: (Уебстраница):http://crmpro.bg/interview_detail/id-7/Училища_за_езиково_обучение_Интелект_.htm

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1356