Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Техника

Вземи в gLOG
10 Април 12, 20:56 / Автор: LG
Multi V III Solo на LG предоставя оптимизирани възможности за климатизация на средни по размер сгради
София, 10.04.2012 г. – LG Electronics представи своето ново решение за промишлена климатизация Multi V III Solo на международното изложение Mostra Convegno Expocomfort (MCE) 2012 в Милано, Италия. Отговарящ на нуждите на средни по размер помещения, моделът Multi V III Solo предлага набор от висококачествени LG технологии, които осигуряват висока ефективност по отношение на енергийната консумация, инсталацията и последващата поддръжка.

Високото ниво на енергийна ефективност на Multi V III Solo се дължи на BLDC инверторния компресор, който е разработен по собствена технология на LG. Този компресор позволява по-добър контрол на работата му като цяло и възможност за фини настройки на работните му цикли, които подобряват енергийната ефективност с до 11% спрямо конвенционалните инверторни компресори. Моторът, който задвижва перката на инверторния BLDC компресор допълнително спомага за повишаването на енергийната ефективност на Multi V III Solo. Той осигурява охлаждане и затопляне с коефициент на трансформация (COP) съответно 4.04 и 4.23.

Multi V III Solo предоставя много гъвкави възможности, що се отнася до създаването на различни комбинации от продукти в закрити помещения. Благодарение на добрата съвместимост на продуктите, до 20 вътрешни климатика Multi V III Solo могат да се свържат с 13 от общо 71 вида различни модели за вътрешна климатизация. В резултат Multi V III Solo позволява да бъдат създадени множество различни решения, съобразени с изискванията по отношение на дизайна на конкретното помещение, било то офис, магазин, ресторант или жилищна сграда. Осигурявайки максимално ефективно оползотворяване на наличното пространство, Multi V III Solo се вписва идеално в обстановката на магазини, гарантира удобство, като не създава допълнителен шум в офис пространствата и се превръща в част от луксозния интериор на ресторантите.

Допълнителните предимства на Multi V III Solo са свързани с намаленото време, необходимо за инсталацията и поддръжката на продукта. Multi V III Solo има възможност да извършва базови тестове, които установяват и предупреждават потребителите за възможни проблеми по отношение на инсталацията и работата на климатика. По този начин е увеличена надеждността на модела и съответно е намалено времето, нужно за инсталация и поддръжка. В сравнение с конвенционалните продукти Multi V III Solo има капацитета да спести над 60% от времето, необходимо за тестване на устройството, благодарение на наличните функции за архивиране на информацията, с която разполага.

“При създаването на Multi V III Solo LG оптимизира голям брой от наличните технологии, предлагани от компанията, като същевременно подобри възможностите за свързаност в сградите”, каза Камгю Лий, старши вицепрезидент на бизнес подразделението на LG за климатични системи. „LG създава нови възможности по отношение на управлението на сгради, като полага изключителни усилия при разработването на продукти, които да донесат множество предимства и улеснения за клиентите на компанията”.

# # #

За LG Electronics, Inc.
LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) е световен лидер и технологичен иноватор в областта на потребителската електроника, мобилните комуникации и домакинските електроуреди. В компанията работят повече от 93 000 души в над 120 представителства по целия свят. С продажби на стойност 54,3 трилиона корейски вона (49 милиарда щатски долара) през 2011 година, LG Electronics се състои от 4 бизнес подразделения – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance и Air Conditioning and Energy Solutions. LG е един от водещите производители в световен мащаб на телевизори с плосък панел, мобилни устройства, климатици, перални машини и хладилници. Повече информация можете да намерите на
www.LGnewsroom.com.

За LG Electronics Air Conditioning and Energy Solution Company
LG Electronics Air Conditioning Company е международна компания, предлагаща продукти за отопление, вентилация и климатизация (HVAC), както и енергийни решения. Компанията произвежда жилищни климатици (RAC), промишлени климатици (САС) и осветителни тела и инсталации. С водеща позиция на глобалния HVAC пазар, LG AE предлага все по-широка гама специализирани бизнес решения и се фокусира върху разработването на енергоспестяващи продукти, създадени с грижа към околната среда. Наред с иновативните технологии, маркетинговите стратегии и големите инвестиции в научноизследователска и развойна дейност, от 2000 година насам LG AЕ подобрява собствения си рекорд по продажби всяка година.

Източник: LG

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.0253