Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Обучение

Вземи в gLOG
11 Април 12, 21:04 / Автор: Школа по финанси и счетоводство BSTeam.bg
Школата по финанси и счетоводство BSTeam.bg стартира иновативен курс на 19 април
Когато избираме квалификационен курс, най-важните критерии обикновено са три: учебната програма, преподавателския екип и обратната връзка за реализацията на онези, завършили избрания модул.
Когато избираме квалификационен курс, най-важните критерии обикновено са три: учебната програма, преподавателския екип и обратната връзка за реализацията на онези, завършили избрания модул. В момента пазарът предлага най-различни варианти за получаване на основна или допълнителна квалификация и знания в областта на финансите и счетоводството. Дали, обаче, повечето образователни центрове могат да предложат най-доброто при оценката на най-важните три критерия? Много често курсистите остават разочаровани и с усещането, че са си дали парите на вятъра и са загубили ценно време. Наистина е много трудно да се структурира учебна програма, която да бъде хем съвременна, ориентирана към решаване на практически казуси, но и да бъде събрана в кратко време, защото кой днес има възможност да посещава едногодишни курсове, а и да работи през същото време. Преподавателският екип – сякаш лекторите станаха вече твърде много, но колко от тях имат наистина какво да кажат? Да не говорим пък за шансовете за реализация след поредния изкаран курс.

И, за да не звучи негативно, всъщност, добрата новина е, че вече и у нас има такова място, което да съчетава тези три най-важни критерия – програма, преподаватели и реализация, по един наистина професионален начин. Школата по финанси и счетоводство "Бест сълюшънс тийм" - bsteam.bg, предлага учебна програма, която дава пълна информация за най-новото в областта на финансите и счетоводството. Същевременно, учебният процес е свързан с решаването на практически казуси, защото именно практиката е най-добрият учител. Преподавателският екип е от Стопанския факултет на Софийския университет "Св. Климент Охридски", което дава солидна гаранция за техния опит и знания. А по отношение на реализацията – почти всеки от студентите, завършили този факултет, в момента работи на ключови позиции в най-големите български фирми, в частния сектор или в представителствата на чуждите компании у нас.

"Счетоводство за мениджъри" е първият от обучителните модули, насочени към овладяване на практически знания и решаване на работни казуси. Той започва на 19 април и ще подпомогне мениджърите, чрез дискутиране на казуси от практиката и разширяване на счетоводните знания, да взимат по-добри управленски решения. За всеки мениджър на компания е много важно да може правилно да се ориентира в структурата и съдържанието на финансовите отчети и да използва информацията за анализ на ликвидността, задлъжнялостта, рентабилността, ефективността и др. ключови за компанията фактори. На финала на курса, мениджърите ще могат професионално да комуникират на езика на главния счетоводител, на одиторите или данъчните органи. Не на последно място по важност – ще могат по-добре да прогнозират и планират разходите за целите на ефективното използване на ресурсите, управление на дейностите и изграждане на бюджетно-контролна система.

Школата по финанси и счетоводство "Бест сълюшънс тийм" - bsteam.bg, е единственото място, което предлага всички тези знания в приятна за общуване среда; предлага среща с тренери – практици, най-добрите в своята област; гарантира възвръщаемост на средствата за курса чрез повишаване на ефективността на компанията и подобряване на финансовото й състояние.

За Контакти: Елеонора Станчева

Източник: bsteam.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4819