Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Бизнес и икономика

Вземи в gLOG
12 Април 12, 21:17 / Автор: Ardes.bg
Ardes.bg търси нови партньори
Всеки един партньор на фирмата получава коректно отношение, изгодни условия и бързо постигане на резултатите
С разширяването на ИТ пазара, фирма Ардес Информационни Технологии продължава своята кампания за набиране на нови партньори, за да можем заедно да осигурим най-добрите решения на крайните потребители.

Партньорската програма на Ардес Информационни Технологии предоставя на участниците в нея популярната марка Ardes.bg и уникалното ни “know how” за работа с масовите потребители, което е ключът за постигане на максимално добри резултати. Присъединявайки се към голямото семейство на Ардес, всеки партньор получава възможност за разширяване на бизнеса и увеличение на продажбите.

Ние се стремим да направим партньорската си програма уникална, разчитайки на качество и гаранции на най-високо ниво.

Днес Ardes.bg е един от най-големите интернет сайтове в България за преносими компютри и периферия, като всеки месец онлайн магазинът привлича над 120 000 посещения. Това осигурява на нашите партньори много добра локална реклама и повече клиенти за техния бизнес.

Фирма Ардес има богата гама от продукти, а каталогът ни се обновява постоянно.Всеки партньор има възможност да предлага над 500 модела лаптопи на различни марки. Също така е осигурен достъп до онлайн системата на Ardes.bg, може да приема онлайн запитвания и да изпраща оферти на клиенти.

Важно предимство от което могат да се възползват нашите партньори е, че те получават оценка на нивото на обслужване във фирмата им в съпоставка с останалите участници в партньорската програма и насоки за това как да подобрят качеството на бизнеса си.

Партньорската програма на Ardes.bg гарантира, че в рамките на няколко месеца продажбите ще се увеличат от 30% до 100%. Инвестициите, които се влагат за включването в тази програма са минимални и се възвръщат много бързо. Няма първоначална такса за включване.

Всички новоприсъединени партньори имат право на 1 месец гратисен тестов период, за да решат дали искат да участват в партньорската програма. Заплаща се само локалната рекламна кампания в Интернет.

Информация за Ардес: 

АРДЕС Информационни Технологии ЕООД е фирма, създадена през 1996 година във Варна. Днес партньорската й мрежа обхваща цялата страна и предлага богата гама от лаптопи и компютърни компоненти. С годините фирмата си е изградила отличен имидж пред клиентите и е спечелила доверието им с коректността и приятелското си отношение.

За контакти:

Инж. Димитър Димитров
тел:0889880808
email: dimi@ardes.bg
website:www.ardes.bg

Източник:
www.ardes.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

5.079