Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Информационни технологии

Вземи в gLOG
19 Април 12, 11:31 / Автор: Crossroads Bulgaria
Новата версия на ERP системата EnterpriseOne ще е с мултитъч интерфейс за смартфони и таблети
Версия 3.0 на решението ще бъде представена официално на 9 май в столичния хотел „Кемпински Зографски“
Новата версия 3.0 на системата за управление на бизнеса EnterpriseOne ще разполага с напълно функционален мултитъч интерфейс, което ще позволи на екипите, работещи с нея, да използват пълноценно възможностите на таблетите и смартфоните. Новата ERP система ще бъде представена официално от фима Алое Ко на 9 май, от 16:00 ч. до 18:30 ч., в Зала „София 1” на хотел „Кемпински Зографски“ (бул. Джеймс Баучер № 100). Събитието е отворено за всички желаещи, но след предварителна регистрация, която може да бъде направена до 3 май 2012 г. на адрес: http://erp.bg/Information/Events/EnterpriseOne_3_0_Presentation.aspx, както и във Facebook: https://www.facebook.com/events/207363892707381/.

На презентацията на EnterpriseOne 3.0 ще бъдат представени последните тенденции в мобилността и обединените комуникации, които са напълно интегрирани в новата версия на ERP системата. Тя разполага със собствен модул за обединени комуникации, което позволява на служителите и мениджърите да се възползват оптимално в работата си от всички комуникационни канали – фиксирани и мобилни телефони, електронна поща и др. Освен това системата е напълно синхронизирана с мобилните устройства и екипите могат лесно да прехвърлят и разпределят задачи, напомняния, както и да отчитат дейности посредством своите смартфони и таблети. Тъчскрийн оптимизацията представлява последната стъпка в синхронизацията с клетъчни устройства, която превръща EnterpriseOne в една изцяло мобилна ERP система.

„Създавайки новата версия 3.0 на EnterpriseOne, нашето желание е да обединим в едно бизнес решение най-иновативните функции в сферата на бизнес софтуера и да направим тези функции достъпни за всяка българска фирма – малка, средна или голяма. Мобилният достъп до корпоративните ресурси и интеграцията на ERP с обединените комуникации дават конкурентни предимства на компаниите по света и стремежът ни е да сведем тези предимства до възможностите на българския бизнес. Алое Ко отдавна предлага редица опции за олекотено внедряване на ERP система в малки фирми, за разсрочено плащане или за предоставяне на EnterpriseOne като услуга. С новата версия 3.0 ние ще продължим да следваме тази политика и едновременно с това ще разширим възможностите, достъпни за българския бизнес, включвайки най-новите тенденции в сферата на мобилните решения и обединените комуникации“ - заяви Иван Аржентински, управител на Алое Ко.

Повече за Алое Ко

Алое Ко е един от първите български разработчици на системи за управление на бизнеса, с над 19 годишен опит в разработката, внедряването и поддръжката на такива решения. Компанията има специфичен опит и завършени проекти в сегментите хранително – вкусова промишленост, текстил, печатарска индустрия, хардуерна индустрия, строителство и строителни материали, търговия, недвижими имоти, застраховане, хотелиерство, филмопроизводство, транспортна дейност и реклама. В Алое Ко работят 15 висококвалифицирани специалисти, включително екипи за внедряване, за техническа поддръжка, за гореща телефонна и онлайн поддръжка. Повече информация за компанията и за предлаганите от нея продукти и услуги можете да откриете на адрес http://erp.bg/.
За Контакти: + 359 885 90 52 99 ; + 359 898 60 61 12 

Източник:
www.erp.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5709