Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Медии

19 Април 12, 11:56 / Автор: Crossroads Bulgaria
Nevo-TV разпространява за първи път в България водещата парти телевизия – DanceTrippin
Една от най-популярните денс и хаус телевизии в света ще се разпространява в мрежите на цифровите ТВ и интернет оператори FiberLan и OpticCom
Българските фенове на хаус, дeнс и техно музиката вече могат да следят всички най-големи партита, които се случват в Ибиса, Маями, Амстердам или други горещи дестинации по целия свят. Това е възможно след като българският ТВ оператор Nevo-TV сключи договор за разпространение на водещата парти телевизия – DanceTrippin. Една от най-популярните дeнс и хаус телевизии в света ще се разпространява за първи път в България с пакетните услуги на Интернет доставчиците FiberLan и OpticCom. Феновете вече могат да видят любимите си звезди или да гледат последните партита от света на хаус и техно музиката, при това – докато стоят удобно пред телевизорите в своите домове. Засега достъпът до DanceTrippin се осъществява през мрежите на двата оператора.

„Практически DanceTrippin е най-популярната глобална телевизия за отразяване на хаус и денс партита. Телевизията излъчва от всички горещи парти дестинации и предлага огромна комбинация от сетове, интервюта и видео репортажи от дансингите по целия свят. Ние сме радостни, че сме първия оператор в България, който може да предложи на своите клиенти възможността да станат част от тази музикална еуфория” – заяви Борислав Деянов, собственик на FiberLan.

„DanceTrippin работи с най-добрите DJ-и, като Carl Cox, Roger Sanchez, Groove Armada, Fedde Le Grand, Richie Hawtin, Armin Van Buuren и много други звезди на световната хаус сцена. Ние имаме достъп до най-престижните клубове в цял свят като Space, Amnesia и др., и имаме възможност да отрязяваме и излъчваме всички най-значими хаус фестивали, партита и стрийт паради“ - разказа Тим Метц, Управляващ Директор на DanceTrippin за България.

Повече информация за услугите на FiberLan е достъпна на адрес http://www.fiber-lan.com/

Повече за Fiber Lan

Българският телекомуникационен оператор Fiber Lan e създаден през 2001 година. Той оперира на територията на североизточна София, използвайки техника от най-висок клас на водещи световни производители, като Huawei Technologies, Allied Telesis, 3 Com, D-Link и др. Компанията достига с оптичен кабел до почти всеки блок от кварталите на покритие. По този начин независим оптичен кабел, без междинни звена, свързва всеки жилищен блок към ядрото на мрежата. Тази структура на мрежата гарантира 99.8% непрекъсваемост, високата надеждност и бързина на предлаганата услуга. Fiber Lan разполага с денонощен център за телефонна поддръжка и пет каси за заплащане на услугите й, съобразени с районите на покритие.

Повече за DanceTrippin TV

Повече информация за DanceTrippin TV можете да намерите на следния сайт:
http://www.dancetrippin.tv

За Контакти: + 359 885 90 52 99 

Източник:
http://www.fiber-lan.com/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

7.5897