Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Храни

Вземи в gLOG
19 Април 12, 18:06 / Автор: hranaotklasa.bg
Високите вкусови свойства на луканката на "ХРАНА ОТ КЛАСА" я превръщат в национален символ
Луканката на "ХРАНА ОТ КЛАСА" е произведена според съвременни системи и технологии за безопасност и хигиена и стабилни рецептури. Те определят традиционния й характер на плосък, сурово сушен пресован месен продукт.
В целта си достойно да отличи луканката като един от от 33-те идентифицирани национални символа, "ХРАНА ОТ КЛАСА" произведе с внимание и грижа истинска луканка за ценителите на колбасите. Това, което я отличава е найният естествен цвят и лек, приятен вкус, допълнен от подправките.

Луканката на "ХРАНА ОТ КЛАСА" е произведена според съвременни системи и технологии за безопасност и хигиена и стабилни рецептури. Те определят традиционния й характер на плосък, сурово сушен пресован месен продукт. Чистият вкус на телешко и говеждо не се разваля от силни и дразнещи ароматни съставки. Няма наличие на пестициди и хормони, а това е гаранция за бъдещето и здравето на потребителите.

Лукнката на "ХРАНА ОТ КЛАСА" зрее и се изсушава при строго контролирани температура и влажност на въздуха. Налице е и специална техника на пресоването, заради която луканката приема своята типична сплескана форма.

Цветът на повърхността на сухия колбас също е от значение, затова производителят на луканката на "ХРАНА ОТ КЛАСА" е постигнал желания червено-кафяв тон, което е доказателство за липса на окислителни процеси, а те са вредни за хората. Не само при останалите храни от продуктовата си гама, а и при сухите си колбаси, брандът напълно пренебрегва изкуствените добавки и оцветители.

За любителите на по-едро смляно месо в колбаса, марката е обогатила продуктовата си гама и с още няколко вида месни продукти като диво мезе, кълцаница и други, които можете да видите на сайта на "ХРАНА ОТ КЛАСА" - www.hranaotklasa.bg

Брандът цели потребителите да се научат да тръсят истинските български продукти - приготвени от свежо месо, фино подправени и произведени подобаващо, с грижа за малки и големи. Време е хората да се научат внимателно да гледат продукта, който избират за ядене, защото в него е закодирано тяхното здраве.

"ХРАНА ОТ КЛАСА" ще продължи да набляга на хуманната си идея "Грижи се себе си!", защото всички ние сме това, което ядем. Как изглеждаме и как се чувстваме, зависи изцяло от нашия избор на качествени продукти и добър начин на живот.

За Контакти: Ина Димитрова;Моб: + 359 884 909 416 

Източник:
http://hranaotklasa.bg/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1386