Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Събития

Вземи в gLOG
20 Април 12, 20:09 / Автор: Anett&Co
Четвърти Biz2Bizi форум за възможностите по време на криза
На 25 април (сряда) във Варна ще се състои четвъртото издание на инвестиционно-предприемаческия форум Biz2Bizi. За пореден път ще бъде създадена благоприятна среда за обмяна на контакти, бизнес идеи и добри практики. Поканените лектори този път са две дами, доказали предпиемаческите си умения – Мария Донева и Диана Дичева. Те ще споделят своя опит и ще разкрият възгледите си за правенето на бизнес в България.
Г-жа Мария Донева работи като бизнес консултант в Център за бизнес образование и меркетинг комуникации. Има над 10-годишен опит в областта на обучението и бизнес консултациите и е подготвила повече от 10 000 търговски мениджъри и търговци. Завършила е висше образование по „Маркетинг“ и „Психология“, като втората специалност й помага в отработването на комуникативните умения. Има диплома от Open University и сертификат за кариерен консултант. Пред аудиторията г-жа Донева ще представи лекция на тема: „Ключови фактори за ефективност на предприемаческата дейност”.

Вторият гост-лектор, г-жа Диана Дичева, е с 22-годишен предприемачески опит и е собственик на „Барт ООД” - една от водещите компании - вносител на детски играчки и обувки. Започвайки търговия с този тип артикули в малък гараж, Диана и съпругът й Иво успяват да изведат фирмата на лидерски позиции в бранша. Водени от мотото, че „предприемачеството е дух и подкрепа”, те утвърждават марката „Барт” като символ на интелигентните играчки и марката „Денди” като синоним на качествени детски обувки. За първите си стъпки в бизнеса, за първия провал, за първия успех и за това какво е важно, за да се задържиш сред първите, бизнес дамата ще разкаже в лекцията си, озаглавена „Пътят на приключението, наречено предприемачество”.

След лекционната част се предвижда дискусионен панел, който дава възможност да се осъществи качествена комуникация между кандидат бизнесмените и поканените лектори. Вечерта ще завърши с Networking коктейл. Мисията на Biz2Bizi форум е развива сред обществото предприемаческо мислене и да помага за устойчивото развитие на бизнеса.

Четвъртият Biz2Bizi форум ще се проведе в Зала „Палас прес” в Дворец на Културата и Спорта – Варна, а часът на събитието е 18:00. Входът е безплатен.

За Контакти: Anett & Co.

Източник:
http://www.anett.co

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.6151