Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Спорт

Вземи в gLOG
23 Април 12, 18:49 / Автор: PRates Agency
„Велосипедите DRAG са БОМБА”. Фенове могат да се състезават с шампионки по колоездене на специални велотренажори
Украинските шампионки по колоездене впечатлени от България. Идват на втори тренировачен лагер преди летните олимпийски игри, Лондон 2012 г.
„Велосипедите DRAG са БОМБА” така Сергей Базин - треньорът на шампионките от националния отбор на Украйна по колоездене, определи велосипедите, с които едни от най-добрите колоездачки в света се състезават. „Ние не правим компромис, с качеството, а от DRAG ги получаваме и при много специални условия”, допълни още той, по време на пресконференция по повод гостуването на украинките в България. И издаде, че тайната на успеха се крие в „Лекотата на велосипеда и твърдата му рамка”.

Любов Шулика, Светлана Галюк, Лесия Калитовска, Олена Тсос, Елисавета Бочкарова, Анна Соловей са световни, олимпийски и европейски шампионки, всяка от тях майстор в своята колоездачна дисциплина. Пристигнали непосредствено след световното състезание по колоездене в Мелбърн, момичетата имаха на разположенмие десет дни, в които да възстановят силите си. Впечатлени от Рилския манастир и байкпарк-а в Банско, те бяха уверени от председателят на българския колоездачен клуб – Веселин Михайлов, че само след година ще имат възможност да тренират и на новоизграден колодрум в Пловдив. Целта е да се възстанови пистовото колоездене в България.

По време на събитието Драгомир Кузов, собственик и изпълнителен директор на „Веломания”, производител на велосипеди DRAG, получи от Любов Шулика фланелка, с която тя печели европейски медал през 2011г. „Тогава, докато бях на стълбицата свалих медала си и го подарих на Драго. Сега му подарявам тениската си, да са в комплект.”, каза Любов и благодари за успехите, които е донесъл българският велосипед на нея и нейните съотборнички. Трогнат, г-н Кузов допълни: „Като българин съм горд, че благодарение на тези момичета и техния треньор успяхме да стигнем световните върхове. Само за 4 години „нашите момичета”, както ги наричаме, са спечелили над 50 медала от престижни състезания, карайки DRAG – Proudly made in BG (С гордост произведено в България).”
Александър Лапский, първи секретар на посолство Украйна в България пожела тази дружбата между състезателките и DRAG да продължава да се развива и да донесе големи успехи на момичетата по време на предстоящата олимпиада, Лондон 2012 г., за която Драгомир Кузов връчи специално прозведени велосипеди DRAG и Сергей Базин призова „Гледайте Олимпиядата и стискайте палци.”.

Момичетата няма да пренебрегнат и своите фенове от България. Утре(вторник, 24.04) от 18 те ще раздават автографи, ще се снимат и дори ще се състезават с тях. Всеки, който желае да премери сили с най-добрите да заповяда в представителния магазин DRAG ZONE на бул. „България” 7А. А всеки колоездач, който иска да кара в една по-чиста и красива България може да се включи в кампанията „Да изчистим България за един ден”, в която DRAG подканя всички велоклубове в страната да се обединят и с общи усилия да изчистим любимите си трасета.

За Контакти:

Биляна Кънчева
PRates Agency Ltd.
0888 86 80 86 

Източник:
http://www.velomania-bg.com/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1293