Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Техника

Вземи в gLOG
24 Април 12, 22:44 / Автор: LG
LG представи нова услуга 3D World за достъп до разнообразно 3D съдържание с високо качество
София, 24.04.12 г. – LG Electronics анонсира световния старт на услугата за 3D съдържание 3D World. Първоначално тя ще бъде достъпна за собствениците на телевизори от серията CINEMA 3D Smart в около 70 държави, в това число и България. 3D World е наследник на приложението за Smart телевизори на LG 3D Zone, което компанията представи миналата година. Подобрената му версия осигурява на потребителите достъп до още по-богат избор от висококачествено 3D съдържание чрез икона за бърз достъп на главното меню Home Dashboard.

3D World дава възможност на потребителите да избират висококачествено 3D съдържание от няколко тематични категории, сред които забавление, спорт, документална информация, детски предавания и стил на живот. Телевизорите от серията CINEMA 3D Smart вдъхват живот на избраното съдържание, като го представят в красиви и впечатляващи 3D картини. Така спортните сцени са по-динамични и вълнуващи, документалните филми са по-реалистични, а образователните клипове са по-пленителни от всякога.

Независимо дали става въпрос за кулинария, туризъм, мода или друга сфера, всеки може да намери нещо любопитно, което отговаря на интересите му. Освен това LG планира в бъдеще да разшири партньорските си взаимоотношения със световни доставчици на 3D съдържание. По този начин компанията ще осигури на своите клиенти възможно най-богато триизмерно съдържание.

“3D World е ключов елемент от дългосрочната стратегия на LG, която включва контрол на по-голяма част от 3D екосистемата, до която собствениците на CINEMA 3D Smart телевизори имат достъп”, каза д-р Хавис Куон, президент и изпълнителен директор на LG Home Entertainment Company. „С глобалното представяне на 3D World LG демонстрира своето желание да доставя разнообразно и висококачествено триизмерно съдържание”.

Услугата 3D World ще се предлага под формата на приложение за CINEMA 3D Smart телевизорите LG, които компанията пусна на пазара през 2011 година. В новото поколение CINEMA 3D Smart телевизори, които бяха представени в България този месец 3D World ще бъде достъпен като икона за бърз достъп от главното меню Home Dashboard

# # #

За LG Electronics, Inc.
LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) е световен лидер и технологичен иноватор в областта на потребителската електроника, мобилните комуникации и домакинските електроуреди. В компанията работят повече от 93 000 души в над 120 представителства по целия свят. С продажби на стойност 54,3 трилиона корейски вона (49 милиарда щатски долара) през 2011 година, LG Electronics се състои от 4 бизнес подразделения – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance и Air Conditioning and Energy Solutions. LG е един от водещите производители в световен мащаб на телевизори с плосък панел, мобилни устройства, климатици, перални машини и хладилници. Повече информация можете да намерите на
www.LGnewsroom.com.

За LG Electronics Home Entertainment Company
LG Electronics Home Entertainment Company е сред водещите световни производители на плоскоекранни екрани, аудио и видео системи за индивидуална и професионална употреба. Продуктовите линии на LG включват LCD и плазмени телевизори, системи за домашно кино, Blu-ray плеъри, аудио и видео системи, плазмени екрани и др. Едновременно с мултифункционалните възможности на устройствата, от компанията се фокусират и върху стилния дизайн на продуктите, както и върху въвеждането на технологични иновации, за да подобрят забавлението и изживяването за потребителите.

Източник: LG

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

6.0496